< Agost >

T'ajudem a triar

Fes diana! Envia’ns un correu i t’ajudem a triar el teu espectacle

Explica’ns coses sobre tu. Explica’ns si havies estat mai a Temporada Alta, si vas sovint al teatre, si hi vas de tant en tant o no hi vas gairebé mai. Parla’ns d’algun espectacle que t’hagi agradat (i si t’ha emocionat, molt millor encara!). I parla’ns, és clar, d’algun que no t’hagi agradat. Explica’ns més coses! Quina edat tens? Tens ganes d’arriscar o prefereixes propostes més conservadores? Grans produccions o petits formats? Digue’ns tot allò que creguis que ens pot ajudar a conèixer les teves preferències i et respondrem amb recomanacions personalitzades. Escriu-nos a  info@temporada-alta.com .

© D. Matvejev

#TADomicili. Venim a presentar-te la programació a casa

Enguany des de Temporada Alta et volem posar encara més fàcil el moment d’escollir la programació. Tens un amic que sempre té dubtes? Una veïna boja per la dansa? Voleu anar al teatre tota la família i et fa por que la funció no agradi a tothom? Tens dubtes i vols que algú del Festival t’assessori?

Del 2 al 20 de setembre, venim fins a casa teva a explicar-te Temporada Alta 2020 i t’ajudem a triar què veure. El lloc i el pica-pica el poses tu! T’apuntes? Busca un mínim de 10 persones interessades en descobrir la programació de TA20 i inscriu-te al següent formulari per gaudir d’una presentació personalitzada.

APUNTA'T A #TADomicili

Condicions:

  1. Les recomanacions només es faran del 2 al 20 de setembre.
  2. Grups de mínim 10 persones.
  3. El grup organitzador ha de proporcionar l’espai on realitzar les recomanacions.
  4. Cal avisar amb un mínim de 5 dies de la data proposada per a la recomanació.

*Aquesta activitat està limitada a un nombre determinat de peticions.