Auditori Teatre Espai Ter

Auditori Teatre Espai Ter


  Carrer Riu Ter, 29 - Torroella de Montgrí 17257
  T. + 34 972 75 50 03
Torroella de Montgrí

L’Auditori Teatre Espai Ter de Torroella de Montgrí, ubicat a la comarca de l’Empordà a Catalunya, és una joia cultural que combina l’encant tradicional amb la modernitat escènica i una de les sebseus de Temporada Alta des de fa uns anys. Construït sobre els vestigis de l’antic convent de Sant Agustí, aquest espai cultural ofereix una experiència única per als amants de les arts escèniques.

La seva façana, una fusió harmoniosa d’elements històrics i contemporanis, captiva l’atenció dels visitants des del primer moment. En entrar, els espectadors són rebuts per una sala elegant i acollidora, amb un disseny interior que combina la calidesa de la fusta amb la modernitat dels acabats metàl·lics i els vidres translúcids.

La sala principal de l’auditori, amb la seva acústica impecable i la seva disposició adaptable, és l’escenari perfecte per a concerts, representacions teatrals i altres esdeveniments artístics com alguns espectacles de Temporada Alta. Les butaques còmodes i ben distribuïdes asseguren una experiència visual i auditiva òptima per a tots els espectadors.

A més de la sala principal, l’Auditori Teatre Espai Ter compta amb altres espais versàtils, com ara sales de projecció, sales de conferències i espais d’exposicions, que permeten acollir una àmplia gamma d’activitats culturals i educatives.

Amb una programació diversificada que abraça tots els aspectes de les arts escèniques i visuals, l’Auditori Teatre Espai Ter de Torroella és un centre vital per a la vida cultural de la comunitat local i una destinació obligada per als amants de la cultura que visiten la regió de l’Empordà.

L'espai no té esdeveniments programats properament