Espai La Pineda a Sant Gregori

Sant Gregori – Espai la Pineda

Sant Gregori

L’Espai La Pineda a Sant Gregori, és un espai escènic que que forma part del grup de subseus de Temporada Alta. La sala s’erigeix com un escenari encantador immers en la natura, a només uns minuts de la ciutat de Girona, Catalunya. Aquesta encantadora localització, envoltada de pins i vegetació exuberant, ofereix un marc idíl·lic per a la celebració de les arts escèniques en un entorn natural i tranquil.

L’Espai La Pineda, integrat a la finca de Can Mariner, compta amb una àrea habilitada per a espectacles a l’aire lliure, amb un escenari perfectament adaptat per a representacions teatrals, concerts i altres esdeveniments culturals. La seva atmosfera intimista i acollidora, envoltada pel verd dels arbres i el cant dels ocells, crea un ambient màgic que captiva l’atenció dels espectadors i enriqueix la seva experiència artística.

La programació de l’Espai La Pineda és diversa i vibrant, abraçant una àmplia gamma de disciplines artístiques. Aquesta varietat d’ofertes culturals permet a públics de tots els gustos i edats trobar propostes que els captiven i emocionen.

A més dels espectacles, l’Espai La Pineda també ofereix activitats complementàries, com ara tallers, xerrades i trobades amb artistes, que enriqueixen encara més la experiència del públic i fomenten la participació activa i el diàleg cultural.

En resum, l’Espai La Pineda a Sant Gregori és un punt de trobada cultural imprescindible a la regió de Girona, on la natura i les arts es combinen per crear moments únics i inoblidables per a tots aquells que tenen el plaer de visitar-lo.

Carretera de l’Argelaguet, s/n, 17150

Passeig de ľArgelaguet, 17150 Sant Gregori, Girona

Tel.: 972 42 83 00

L'espai no té esdeveniments programats properament