< Juny >

Família

Àmplia programació d’activitats familiars i espectacles aptes per a tots els públics (de 0 a 99 anys), tot i que pensats també per gaudir-los en família.

La Colla d'El Club

Pertànyer a La Colla d’El Club et permet gaudir de descomptes especials i obtenir avantatges pel que fa als espectacles familiars i les activitats relacionades (tallers plàstics, trobades prèvies amb espectadors, dossiers pedagògics dels espectacles…). És gratuït per a joves d’entre 0 i 12 anys.

Cosas que se olvidan fácilmente © Alvaro Prats

Descomptes

. El Club La Ciutat Invisible: els socis d’El Club gaudeixen d’un 20% de descompte pels espectacles familiars i per a tots els públics. Als membres de La Colla (els petits d’El Club) se’ls hi aplica un 15% de descompte pels espectacles familiars.

. Forfet Familiar: descomptes especials per a grups familiars (4 persones, adults i joves) que s’apliquen sobre paquets d’espectacles concrets.

Concerto pour deux clowns © V. VanheckeNormativa 

 

Per norma general, les nenes i nens menors de 3 anys no poden accedir al recinte, a excepció dels espectacles familiars o per a tots els públics.

Pel que fa a les edats de pagament i les edats recomanades són variables i específiques de cada espectacle. Caldrà consultar aquesta informació a les fitxes dels espectacles del web de Temporada Alta.

Notícies

Claudio Tolcachir impartirà un seminari d’actuació online

AMPLIEM EL TERMINI DE PREINSCRIPCIÓ FINS AL DILLUNS 8 DE JUNY A LES 24 H El director, actor i dramaturg argentí Claudio Tolcachir, un dels creadors habituals de Temporada Alta, impartirà un seminari d’actuació online organitzat per la sala teatral de Buenos Aires TIMBRe4 i Temporada Alta. Es tracta d’una proposta dirigida tant a actors

Lluís Homar, finalista als Premis Max per ‘La néta del senyor Linh’

Lluís Homar ha quedat finalista a la categoria de millor actor protagonista dels Premis Max per la seva interpretació a La néta del senyor Linh, una obra produïda per Temporada Alta i el Teatre Lliure l’any 2018 a partir de la producció original de Toneelhuis. Es tracta d’un espectacle dirigit per Guy Cassiers i basat

L’edició online del festival TABA tanca amb més de 35.000 visionats

L’edició especial online del festival Temporada Alta Buenos Aires, TABA en casa, tanca amb més de 35.000 visionats. Amb l’objectiu d’aprofitar la situació de confinament provocada pel COVID-19 per oferir continguts fora de les dates del festival i mantenir el vincle amb el públic, la sala de teatre argentina TIMBRe4, juntament amb Temporada Alta, han

Obrim les inscripcions per ser voluntari de Temporada Alta 2020

Ja hem obert les inscripcions per formar part de l’equip de voluntaris de Temporada Alta 2020. Busquem persones de tots els perfils, majors de 18 anys, amb inquietud per les arts escèniques. Si tens ganes de viure el festival des de dins, pots apuntar-t’hi fins al proper dissabte 30 de maig! Fa anys que des