Família

Àmplia programació d’activitats familiars i espectacles aptes per a tots els públics (de 0 a 99 anys), tot i que pensats també per gaudir-los en família.

La Colla d'El Club

Pertànyer a La Colla d’El Club et permet gaudir de descomptes especials i obtenir avantatges pel que fa als espectacles familiars i les activitats relacionades (tallers plàstics, trobades prèvies amb espectadors, dossiers pedagògics dels espectacles…). És gratuït per a joves d’entre 0 i 12 anys.

Cosas que se olvidan fácilmente © Alvaro Prats

Descomptes

. El Club de la Ciutat Invisible: els socis d’El Club gaudeixen d’un 20% de descompte pels espectacles familiars i per a tots els públics. Als membres de La Colla (els petits d’El Club) se’ls hi aplica un 15% de descompte pels espectacles familiars.

. Forfet Familiar: descomptes especials per a grups familiars (4 persones, adults i joves) que s’apliquen sobre paquets d’espectacles concrets.

Concerto pour deux clowns © V. VanheckeNormativa 

 

Per norma general, les nenes i nens menors de 3 anys no poden accedir al recinte, a excepció dels espectacles familiars o per a tots els públics.

Pel que fa a les edats de pagament i les edats recomanades són variables i específiques de cada espectacle. Caldrà consultar aquesta informació a les fitxes dels espectacles del web de Temporada Alta.

Notícies

Avancem alguns noms internacionals de TA19: Dada Masilo, Tolcachir, Jatahy…

A l’espera que el proper dilluns 2 de setembre es faci pública la programació completa del Festival, t’avancem els primers espectacles de la programació internacional que presenta alguns noms inèdits fins ara a Temporada Alta, com la coreògrafa sud-africana Dada Masilo, directora de la companyia The Dance Factory. Al festival hi portarà la presentació a

Jordi Colomer és l’autor del cartell de l’edició d’enguany

L’artista plàstic i visual Jordi Colomer (Barcelona 1962) és l’autor del cartell de Temporada Alta 2019. La peça és una fotografia en blanc i negre on hi apareixen dos actors (Laura Weissmahr i Guillem Barbosa) com si fossin dos gegants damunt reproduccions d’edificis, característics en l’obra de Colomer. L’artista, molt vinculat a l’àmbit de la

Tota la programació es farà pública el 2 de setembre

Ja hi ha dates confirmades de les properes cites amb Temporada Alta. El Festival anunciarà la programació completa el dilluns 2 de setembre. Es podrà seguir la Roda de Premsa en streaming a través del web del Festival i en col.laboració amb TV Girona, a partir de les 11h. També s’avançaran els grans noms de