Família

Àmplia programació d’activitats familiars i espectacles aptes per a tots els públics (de 0 a 99 anys), tot i que pensats també per gaudir-los en família.

La Colla d'El Club

Pertànyer a La Colla d’El Club et permet gaudir de descomptes especials i obtenir avantatges pel que fa als espectacles familiars i les activitats relacionades (tallers plàstics, trobades prèvies amb espectadors, dossiers pedagògics dels espectacles…). És gratuït per a joves d’entre 0 i 12 anys.

Cosas que se olvidan fácilmente © Alvaro Prats

Descomptes

. El Club La Ciutat Invisible: els socis d’El Club gaudeixen d’un 20% de descompte pels espectacles familiars i per a tots els públics. Als membres de La Colla (els petits d’El Club) se’ls hi aplica un 15% de descompte pels espectacles familiars.

. Forfet Familiar: descomptes especials per a grups familiars (4 persones, adults i joves) que s’apliquen sobre paquets d’espectacles concrets.

Concerto pour deux clowns © V. VanheckeNormativa 

 

Per norma general, les nenes i nens menors de 3 anys no poden accedir al recinte, a excepció dels espectacles familiars o per a tots els públics.

Pel que fa a les edats de pagament i les edats recomanades són variables i específiques de cada espectacle. Caldrà consultar aquesta informació a les fitxes dels espectacles del web de Temporada Alta.

Notícies

“El Meu Festival” la nova eina del web per un festival a teva mida

Aquesta setmana hem activat en fase de prova un nou espai al web de Temporada Alta pensat perquè hi puguis confirgurar un festival ajustat a les teves preferències. Accedint a El Meu Festival tindràs noves funcionalitats com ara la possibilitat de posar a la teva agenda personal els espectacles pels quals has comprat entrades, o

S’estrena ‘La nieta del señor Linh’ en castellà

Aquest dijous 14 de novembre s’estrena al Teatro Principal Antzokia de Vitòria La nieta del señor Linh, la versió en castellà de l’obra protagonitzada per Lluís Homar i dirigida pel director belga Guy Cassiers que ja vam poder veure a Temporada Alta 2018, coproduïda pel mateix festival amb el Teatre Lliure. La nieta del señor

Actualitat a escena: conflictes, gènere i identitat

Aquest cap de setmana arriben a Temporada Alta 14 espectacles i més de 40 funcions. L’actualitat torna a pujar a l’escenari per interpel·lar el públic i posa sobre la taula temes que marquen el nostre dia a dia com els conflictes, la política, el gènere o la identitat. No hi ha cap dubte que el