Família

Àmplia programació d’activitats familiars i espectacles aptes per a tots els públics (de 0 a 99 anys), tot i que pensats també per gaudir-los en família.

La Colla d'El Club

Pertànyer a La Colla d’El Club et permet gaudir de descomptes especials i obtenir avantatges pel que fa als espectacles familiars i les activitats relacionades (tallers plàstics, trobades prèvies amb espectadors, dossiers pedagògics dels espectacles…). És gratuït per a joves d’entre 0 i 12 anys.

Cosas que se olvidan fácilmente © Alvaro Prats

Descomptes

. El Club La Ciutat Invisible: els socis d’El Club gaudeixen d’un 20% de descompte pels espectacles familiars i per a tots els públics. Als membres de La Colla (els petits d’El Club) se’ls hi aplica un 15% de descompte pels espectacles familiars.

. Forfet Familiar: descomptes especials per a grups familiars (4 persones, adults i joves) que s’apliquen sobre paquets d’espectacles concrets.

Concerto pour deux clowns © V. VanheckeNormativa 

 

Per norma general, les nenes i nens menors de 3 anys no poden accedir al recinte, a excepció dels espectacles familiars o per a tots els públics.

Pel que fa a les edats de pagament i les edats recomanades són variables i específiques de cada espectacle. Caldrà consultar aquesta informació a les fitxes dels espectacles del web de Temporada Alta.

Notícies

Temporada Alta segueix en gira

Temporada Alta va més enllà de Temporada Alta: segueix en gira durant tot l’any i travessa fronteres. Després del pas pel festival, hi ha una sèrie d’espectacles que tenen gires nacionals i internacionals previstes o temporades en algun teatre. És el cas d’Aquest país no descobert que no deixa tornar de les seves fronteres cap

El Premi BBVA de teatre publica els finalistes de l’edició 2020

El 20è premi BBVA de teatre ha fet públics els espectacles finalistes del concurs. Són La revelació, una producció de Teatro de Cerca, La Rueda i el Festival Grec, escrita i dirigidia per Jorge-Yamam Serrano; Vaig ser pròsper, de Projecte Ingenu i direcció de Marc Chornet; Sólo creo en el fuego de la companyia Los

Col·lecciona els programes de mà dels espectacles

Un any més, des de  Temporada Alta et proposem fer un recull dels espectacles que has vist al Festival. Pots enquadernar-los i tindràs un record del que has vist de l’edició que ara acaba. Els programes de mà s’han dissenyat perquè puguis enquadernar-los: amb una numeració correlativa i unes marques perquè els perforis i els guardis

Un públic total de 61.605 persones amb un 89,21% d’ocupació als espectacles de sala

Tanquem la 28ena edició del Festival, que ha presentat 95 propostes, amb un balanç positiu pel que fa als espectadors i ocupació. Temporada Alta es reafirma com un dels grans expositors de les arts escèniques tant al país com a nivell internacional. Des de fa anys apostem per programar grans noms internacionals (enguany 27 propostes – 7 més