Família

Àmplia programació d’activitats familiars i espectacles aptes per a tots els públics (de 0 a 99 anys), tot i que pensats també per gaudir-los en família.

La Colla d'El Club

Pertànyer a La Colla d’El Club et permet gaudir de descomptes especials i obtenir avantatges pel que fa als espectacles familiars i les activitats relacionades (tallers plàstics, trobades prèvies amb espectadors, dossiers pedagògics dels espectacles…). És gratuït per a joves d’entre 0 i 12 anys.

Cosas que se olvidan fácilmente © Alvaro Prats

Descomptes

. El Club La Ciutat Invisible: els socis d’El Club gaudeixen d’un 20% de descompte pels espectacles familiars i per a tots els públics. Als membres de La Colla (els petits d’El Club) se’ls hi aplica un 15% de descompte pels espectacles familiars.

. Forfet Familiar: descomptes especials per a grups familiars (4 persones, adults i joves) que s’apliquen sobre paquets d’espectacles concrets.

Concerto pour deux clowns © V. VanheckeNormativa 

 

Per norma general, les nenes i nens menors de 3 anys no poden accedir al recinte, a excepció dels espectacles familiars o per a tots els públics.

Pel que fa a les edats de pagament i les edats recomanades són variables i específiques de cada espectacle. Caldrà consultar aquesta informació a les fitxes dels espectacles del web de Temporada Alta.

Notícies

‘La néta del senyor Linh’ comença una nova gira

La néta del senyor Linh, el monòleg de Lluís Homar dirigit per Guy Cassiers que es va estrenar a Temporada Alta 2018, comença una nova gira per Catalunya, València i les Illes Balears. La primera parada serà aquest dissabte 25 de gener al Teatre Zorrilla de Badalona i, fins al mes de març, es podrà

Nova edició de Temporada Alta a Iberoamèrica: l’escena catalana creua l’Atlàntic

Avui presentem la VIII edició de Temporada Alta a Iberoamèrica, una nova edició que segueix apostant per portar companyies catalanes a l’altra banda de l’Atlàntic. De l’1 al 21 de febrer diversos espectacles viatjaran a Lima, Montevideo i Buenos Aires per formar part d’una programació amb més de 60 representacions de 21 espectacles diferents.  Des