Família

Àmplia programació d’activitats familiars i espectacles aptes per a tots els públics (de 0 a 99 anys), tot i que pensats també per gaudir-los en família.

La Colla d'El Club

Pertànyer a La Colla d’El Club et permet gaudir de descomptes especials i obtenir avantatges pel que fa als espectacles familiars i les activitats relacionades (tallers plàstics, trobades prèvies amb espectadors, dossiers pedagògics dels espectacles…). És gratuït per a joves d’entre 0 i 12 anys.

Cosas que se olvidan fácilmente © Alvaro Prats

Descomptes

. El Club La Ciutat Invisible: els socis d’El Club gaudeixen d’un 20% de descompte pels espectacles familiars i per a tots els públics. Als membres de La Colla (els petits d’El Club) se’ls hi aplica un 15% de descompte pels espectacles familiars.

. Forfet Familiar: descomptes especials per a grups familiars (4 persones, adults i joves) que s’apliquen sobre paquets d’espectacles concrets.

Concerto pour deux clowns © V. VanheckeNormativa 

 

Per norma general, les nenes i nens menors de 3 anys no poden accedir al recinte, a excepció dels espectacles familiars o per a tots els públics.

Pel que fa a les edats de pagament i les edats recomanades són variables i específiques de cada espectacle. Caldrà consultar aquesta informació a les fitxes dels espectacles del web de Temporada Alta.

Notícies

Temporada Alta participa, un any més, a la Setmana Apropa Cultura

Temporada Alta participa, una any més, a la Setmana Apropa Cultura que enguany celebra la cinquena edició. Per primera vegada, la iniciativa està dedicada als col·lectius de dones en situació de vulnerabilitat i proposa el  lema #totesincloses. La setmana Apropa Cultura és un programa que aplega als sectors cultural i social per treballar plegats per

Què puc veure a Temporada Alta per Fires de Girona?

Coincidint amb les Fires de Sant Narcís,  des de Temporada Alta et proposem 14 espectacles. Hi ha estrenes internacionals, muntatges per a tota la família, produccions d’èxit que fan gira amb parada al Festival i grans noms de la música del moment. El públic familiar podrà gaudir de: La companyia canadenca Cirque Éloize a Hotel

5 raons per veure Non Solum

Non Solum porta 15 anys de gira i ha triomfat arreu del món. A Temporada Alta ha vingut múltiples vegades i en totes ha emplenat el teatre. Necessites algun motiu més? Garantia d’èxit. Un únic actor però múltiples personatges. Tots, volen respondre aquesta pregunta: què està passant aquí? Mentre un se’n riu del no-res, l’altre