< Juliol >

Què és el Club de Mecenatge?

El Club de Mecenatge està format per més de 80 empreses de dimensions i sectors molt variats que recolzen Temporada Alta. Les seves aportacions altruistes resulten imprescindibles pel manteniment de la vitalitat d’un dels festivals de referència en el panorama nacional i internacional.

El programa de mecenatge de Temporada Alta s’adreça a totes aquelles empreses amb sensibilitat cultural, passió per les arts escèniques i una estreta vinculació amb el territori. Empreses que desitgin promoure la cultura, reforçar el compromís social i educatiu del Festival, i formar part d’un club culturalment inquiet i amb molts anys d’història.

A canvi oferim un ampli ventall de contraprestacions en l’àmbit del prestigi, la imatge de marca i les relacions públiques. Tot plegat, és clar, complementat amb les facilitats d’accés als espectacles i al pati de butaques.

“A Axxon pensem que si Temporada Alta no existís, s’hauria d’inventar. El seu format de col·laboració entre el món privat i el públic permet que el Festival, tot i néixer de la iniciativa privada, cobreixi una necessitat d’interès públic en favor de la cultura del nostre país. Per a nosaltres Temporada Alta és sinònim de cultura, terra, país, persones, responsabilitat social, creativitat, innovació, esforç, emprenedoria, internacionalització, valor afegit… I un munt de virtuts més de les que, des d’Axxon, ens agrada formar-ne part. Enhorabona!”
Quim Arpí / Director General Axxon

“Molt contents de continuar participant en un esdeveniment important, de la qualitat de Temporada Alta, gràcies al qual tenim el luxe de gaudir d’una bona selecció d’obres a la nostra ciutat. Aquesta petita contribució, que forma part de la nostra aportació al mecenatge, ens permet compartir amb els nostres col·laboradors activitats socials vinculades amb la cultura.”
Jaume Guàrdia Pont / CEO Concentrol Chemical Solutions

“Sempre he pensat que una de les coses que uneix a les persones és l’expressió artística. Especialment el teatre, la dansa i les arts escèniques en general reflecteixen aspectes universals de l’ésser humà amb els quals tots ens identifiquem en un moment o altre. Quan ets espectador, d’alguna forma estàs veient la representació d’algun moment de la teva vida, l’expressió de les teves pors i dels teus desitjos i la manifestació del fons de la teva ànima. Les arts escèniques acaben sent una forma bella amb la qual els humans ens trobem amb nosaltres mateixos. Recolzant la iniciativa de Temporada Alta sento que contribueixo a que els meus conciutadans visquin aquesta experiència amb la intensitat que jo la visc. I me’n sento especialment orgullós.”
Jan Andreu / CEO Grup Andreu

“Actualment el festival Temporada Alta és una realitat consolidada en el panorama de les arts escèniques amb una dimensió que, any rere any, supera els seus propis límits. No només presenta una programació amb les millors estrenes de cada temporada, sinó que també produeix i estimula la difusió de nous talents artístics. Per a Cafès Cornellà, formar part des de l’inici del grup d’entitats integrades en el seu Club de Mecenatge ha estat una enorme satisfacció i una gran oportunitat de contribució al desenvolupament de la cultura de casa nostra.”
Pere Cornellà / Director General Cafès Cornellà

Vols formar part del Club de Mecenatge?