< Agost >

Classificació per preferències

No saps què triar? T’ho volem posar fàcil! Hem classificat les propostes de Temporada Alta en cinc categories, segons les seves característiques i particularitats. T’ajudem a escollir els espectacles que més s’ajusten als teus gustos.

© David Ruano

Noms i cares conegudes

Per si us agrada trobar artistes populars

Espectacles amb grans protagonistes, artistes populars, figures mediàtiques, cares conegudes, noms propis, personalitats de les arts escèniques… Tant del panorama nacional com internacional.

© John Hogg

Segell Temporada Alta

Per si voleu descobrir la personalitat del Festival

Propostes amb segell de Temporada Alta, els pals de paller del Festival. Espectacles que posen de manifest el criteri que ens defineix. Us brindem l’oportunitat d‘assistir a espectacles que són un autèntic privilegi.

© Kiku Piñol

Actualitat a escena

Per si us interessen el temes d’actualitat

La mirada social, la mirada política, la mirada de gènere, la mirada oprimida, la mirada cap als conflictes, cap a la diversitat, cap a les fronteres, la comunitat, la religió, l’explotació… Cap al món actual.

© Carles Rodríguez

Propostes trencadores

Per si busqueu que us trenquin esquemes

Aventurers de les arts escèniques, malabaristes de nous formats, exploradors de llenguatges artístics, acròbates de gèneres i convencions, apadrinadors de noves tendències… Creació contemporània a Temporada Alta.

© Pierre Manning

Diversió i entreteniment

Per si teniu ganes de passar una bona estona

Espectacles de caire lúdic, festiu, meravellós. Per a qui tingui ganes d’entretenir-se, de riure o somriure, d’engrescar-se, de vibrar amb la màgia, la fantasia, els mons onírics… De fascinar-se sol, acompanyat o en família.