Joves

Nova veu

La plataforma de crítics Recomana i Temporada Alta treballem amb joves seguidors de les arts escèniques per tal d’oferir-los un programa formatiu i d’assessorament pel que fa als seus escrits crítics, cròniques i vídeos. Nova Veu vol ser un espai d’aproximació al món de la crítica i una manera de fer arribar a joves espectadors les impressions i prescripcions d’altres joves.

Descomptes

. Joves menors de 26 anys gaudeixen d’un descompte del 15% per a tots els espectacles de Temporada Alta.

. Escena 25: campanya impulsada pel Departament de Cultura que vol facilitar l’accés a espectacles de teatre, circ, dansa i concerts a joves d’entre 18 i 25 anys. Els descomptes impulsats per Escena 25 s’apliquen a una selecció d’espectacles de Temporada Alta.

. Carnet Jove: servei de la Generalitat de Catalunya ideat per a millorar la qualitat de vida dels joves a través de l’oferta i la promoció de serveis, propostes i descomptes en diferents àmbits, entre els quals la cultura.

. Targeta Girona Cultura 16-29: servei de l’Ajuntament de Girona. Si tens entre 16 i 19 anys et permet gaudir d’entrades a preus reduïts per aquells espectacles de Temporada Alta programats en equipaments del municipi (Teatre Municipal de Girona, Sala la Planeta, Auditori de Girona).

IT TeatreCol·laborem amb l’Institut del Teatre en un projecte que permet als graduats i graduades de l’Escola Superior d’Art Dramàtic gaudir d’un primer acostament al món professional i de la possibilitat de participar en un procés de creació dirigit per algun director teatral reconegut. Aquest període d’aprenentatge i treball culmina amb l’estrena o exhibició de l’espectacle a Temporada Alta.

ERAM

 

Els alumnes del Grau en Arts Escèniques de la Universitat de Girona, impartit a l’Escola Universitària ERAM, presenten una peça teatral a Temporada Alta. Aquesta proposta sorgeix per brindar una oportunitat de mostrar-se al públic i exhibir el resultat final dels tallers pràctics que s’han estat duent a terme durant el curs. Un treball de creació col·lectiva que compta amb la implicació de diversos artistes i que es pot veure durant el Festival.