< Juliol >

Venda d'entrades i descomptes

Com comprar entrades

La venda general d’entrades del Festival comença el 5 de setembre amb diferents horaris i per diferents canals. Compra a través de la modalitat que més s’adeqüi a les teves necessitats 

Preferent

. El dia 4 de setembre s’obre la venda preferent de paquets, únicament per a socis d’El Club La Ciutat Invisible i membres del Club de Mecenatge.
. Podeu comprar les vostres paquets d’entrades AQUÍ a partir de les 10h del 4 de setembre, o bé per telèfon (972 402 004) de 10 a 18h.

General

. Obrim la venda intensiva d’entrades pel públic general el dia 5 de setembre del 2019.
. Aquest primer dia de venda d’entrades obrim les taquilles del Teatre Municipal de Girona (Saló de descans) i del Teatre de Salt de 9 a 20h, ininterrompudament. També pots comprar entrades a través del web de Temporada Alta a partir de les 9h.

. A partir del 6 de setembre pots comprar les tevs entrades a través del web de Temporada Alta o bé de forma presencial a les taquilles del Teatre Municipal de Girona (de dimarts a divendres de 13 a 17h), l’Auditori de Girona (de dimarts a divendres d’11 a 13h) i el Teatre de Salt (dijous i divendres de 19 a 21h).
. Pots consultar els canals oficials de venda d’entrades de Temporada Alta.  

* No ens fem responsables dels increments de preu que puguin aplicar algunes plataformes de venda d’entrades o altres contratemps sorgits arran d’entrades adquirides a través de canals de venda no oficials.


Dia de la funció

. Les taquilles dels recintes on es fan els espectacles obriran una hora abans de la funció si hi ha entrades disponibles.
. Al web de Temporada Alta també s’hi poden adquirir entrades fins a l’últim moment, si encara en queden. 

Paquets multiespectacle

Paquet 6

. Apliquem un 20% de descompte per a compres de 6 a 9 espectacles diferents.
. Durant el procés de compra podreu adquirir un nombre il·limitat de paquets.

Paquet 10

. Apliquem un 25% de descompte per a compres de 10 o més espectacles diferents.
. Durant el procés de compra podreu adquirir un nombre il·limitat de paquets.

Descomptes

. 20% de descompte per a socis d’El Club La Ciutat Invisible i persones en situació d’atur.
. 15% de descompte per a jubilats, majors de 65 anys, família nombrosa i monoparental, TR3SC, GEIEG, UdG, Carnet Jove i Club Vanguardia. 
. 15% de descompte amb el Carnet de Biblioteques i la targeta Girona Cultura (descompte vàlid entre el 6 de setembre i el 5 d’octubre).
. 15% de descompte als espectacles familiars pels membres de La Colla d’El Club.
. Forfet familiar: descompte especial per a grups familiars de 4 persones (nenes i nens de 0 a 12 anys i adults) que s’apliquen sobre els espectacles El petit príncep, Que bèstia i Soñando el carnaval de los animales (accediu a la fitxa dels espectacles per consultar els preus amb descompte).
. Descomptes específics per a joves / Artèria. Els podeu consultar aquí.

Diversitat funcional

. 50% de descompte per a persones amb mobilitat reduïda i en cadira de rodes.
. 30% de descompte a l’acompanyant de la persona amb mobilitat reduïda / Descompte per a 3 persones en el cas que la persona amb mobilitat reduïda o en cadira de rodes sigui menor de edat. 
. 15% de descompte per a persones titulars de la targeta acreditativa de discapacitat.   
*Excepte en el cas de la targeta acreditativa de discapacitat, la resta de descomptes s’han d’adquirir directament per telèfon, de dilluns a divendres i de 10 a 13h. 

Informació suplementària

. Els concerts de Manel i Amaia, el IX Torneig de Dramatúrgia Catalana i la programació de cinema no poden ser escollits per a configurar paquets d’espectacles.
. Tots els descomptes s’hauran d’acreditar amb la documentació corresponent. Es fan controls d’accés a la sala.
. Els descomptes no són acumulables.
. Els descomptes són aplicables a tots els espectacles excepte la programació familiar, la programació de cinema, el IX Torneig de Dramatúrgia Catalana, els concerts d’Amaia i Manel i l’espectacle Llibràlegs IV.
. Als espectacles de la programació familiar només s’aplica un descompte pels membres d’El Club de La Ciutat Invisible (20%) i de La Colla d’El Club (15%).
. Per gaudir del seu descompte, els socis del Club Vanguardia han de comprar les entrades a través del canal de La Vanguardia
. Si ets un grup posa’t en contacte amb nosaltres a taquilla@bito.pro 
. Consulta les condicions de compra 

T'has quedat sense entrada?

. Estigues atent a la disponibilitat fins al mateix dia de la funció perquè sovint hi ha localitats que queden alliberades a última hora.

. Inscriu-te al servei
“Vull assistir-hi”, un sistema d’avisos de disponibilitat d’entrades. Fent un clic a aquest botó (que apareix automàticament a la pàgina web per a tots aquells espectacles amb les entrades exhaurides) quedaràs apuntat al servei d’alertes i t’avisarem en cas que s’obri una nova funció o es posin més seients a la venda.

. A la pàgina web també hi ha un comptador que t’indica el nombre d’entrades disponibles dels espectacles. Si veus que queden poques localitats compra immediatament la teva entrada. No perdis l’oportunitat!

Condicions

. L’organització no garanteix l’autenticitat de l’entrada si no s’ha adquirit als punts de venda oficials. L’organització pot retirar qualsevol entrada esquinçada o falsificada.
. No s’admeten devolucions ni canvis d’entrades, excepte en cas de suspensió de l’espectacle.
. Per les entrades adquirides amb descompte es requerirà l’acreditació corresponent per accedir al recinte.
. Cal conservar l’entrada fins a la sortida del recinte.
. L’organització es reserva el dret a modificar el programa de qualsevol espectacle i la ubicació de localitats puntuals per motius tècnics.
. La visibilitat de les butaques (s’indica al moment de comprar l’entrada) és aproximada i pot variar segons l’espectacle.
. L’organització es reserva el dret d’alterar o modificar el programa de qualsevol espectacle.
. Un cop començat l’espectacle no es podrà entrar a la sala fins al moment del descans, en cas que n’hi hagi.
. Es prohibeix fer fotografies, filmar o enregistrar qualsevol espectacle sense l’autorització expressa de l’organització.
. Està totalment prohibit fer ús dels dispositius mòbils durant la funció.
. Prohibida l’entrada a menors de 3 anys, a excepció dels espectacles familiars o per a tots els públics.
. Es prohibeix entrar al recinte amb menjar, beguda i qualsevol objecte que l’organització consideri perillós.
. Queden reservats tots els drets d’imatge i propietat intel·lectual derivats de l’espectacle.