< Agost >

Incondicionals

El Club La Ciutat Invisible

Oferim la possibilitat de formar part d’un club d’espectadors de La Fundació La Ciutat Invisible estretament vinculat a Temporada Alta. Pertànyer a El Club et permet gaudir d’una sèrie d‘avantatges: compra preferent d’entrades per a Temporada Alta, invitacions a assajos oberts o pre-estrenes, descomptes en el preu de les entrades, trobades amb artistes i companyies (post-funcions, converses, presentacions, tallers d’espectadors…).
Els espectadors d’El Club deixen de ser simples consumidors culturals per convertir-se en agents actius. A més de gaudir d’avantatges i propostes exclusives, els membres d’El Club participen d’un nou model cultural que té en compte les seves opinions, les seves propostes i els seus suggeriments.

Activitats a les biblioteques

Impulsem un programa d’activitats per portar el teatre a les biblioteques, per traslladar Temporada Alta a espais menys convencionals tot i que de referència per a la ciutadania. En aquest sentit han anat sorgint diverses iniciatives: xerrades, presentacions, clubs de lectura… A les biblioteques públiques de Girona hi portem activitats com la presentació del programa de Temporada Alta a càrrec de Salvador Sunyer (director del Festival) o clubs de lectura sobre textos teatrals promoguts pel TNC i el Servei de Biblioteques del Departament de Cultura. Els Llibràlegs, o diàlegs entre llibres, és una altra de les propostes que ha tingut continuïtat durant els darrers anys. Es tracta d’un intercanvi de diàlegs breus entre actors i actrius en una biblioteca, una singular experiència emplaçada en un escenari únic. Els llibres i la paraula com a protagonistes eventuals del Festival.

Participa

Volem estar al costat dels espectadors, convertir-los en agents actius del Festival i implicar-los en altres àmbits de l’experiència escènica: processos de creació, organització i producció d’esdeveniments culturals, participació en la programació, difusió i prescripció d’espectacles… Considerem els espectadors com a part activa de la programació, com a observadors i creadors de relats i d’opinió, i no pas com a simples consumidors. Per aquesta raó obrim les portes a diverses formes de participació ciutadana: programem espectacles que demanen la col·laboració dels espectadors, oferim eines i dinàmiques de valoració dels espectacles post-funció, obrim canals de reflexió i opinió a través de les xarxes socials… A més a més, comptem amb la col·laboració de voluntaris i voluntàries que participen en tasques de suport a la comunicació, la producció i el mecenatge.

Ets estudiant i vols realitzar les pràctiques amb nosaltres? Només ens has d’escriure un correu  i indicar que estàs interessat/da en realitzar les pràctiques a Temporada Alta, específicant què estudies i en quin departament t’agradaria realitzar-les. 

Enganxa’t a TA

Enganxa’t a TA és una campanya endegada per El Club  La Ciutat Invisible, una manera divertida i original de recollir la teva opinió. Abans i després d’algunes funcions posem a la teva disposició una gran lona amb el mapa dels espectacles del Festival on podràs deixar valoracions i comentaris. Pots enganxar un gomet de colors si només vols valorar, o bé un post-it amb les teves paraules si tens ganes de comentar.

Fes-te l'àlbum de records​

T’animem a conservar els programes de mà dels espectacles que hagis vist. Cada programa es dissenya amb una numeració, informació sobre l’obra i un apartat de contingut extra. Un cop s’acabi Temporada Alta posarem a la teva disposició una portada exclusiva i les instruccions d’enquadernació per a construir el teu propi àlbum de records del Festival.