< Agost >

Preguntes freqüents

 

Per què hi ha despesa de gestió sobre el preu de l’entrada?
El sistema de venda d’entrades comporta unes despeses de configuració i manteniment del sistema. La comissió és d’1€ per a la venda on-line i 0,50€ per cadascuna de les entrades dels paquets.

Per què cal donar les dades durant el procés de compra?
El registre ens permet enviar les entrades al correu electrònic, crear una zona personal on s’acumulen les compres, evitar el frau informàtic i oferir serveis com la possibilitat de reimprimir les entrades. El telèfon mòbil el podem utilitzar per comunicar cancel·lacions, retards o modificacions. El codi postal, el sexe i la data de naixement s’utilitzen purament com a dades estadístiques. A més a més, tens l’última paraula pel que fa a l’opció de rebre o no informació sobre el Festival. Si prefereixes no rebre-la, només cal desmarcar l’opció corresponent.

Què faig si el sistema em diu que ja estic registrat però no recordo la contrasenya?
Clica a l’enllaç: “Has oblidat la teva contrasenya?” I segueix les instruccions. Revisa la safata de correu brossa perquè els correus dels sistemes de venda hi poden anar a parar.

Puc comprar una entrada que no sigui per a mi?
Sí. Les entrades no són nominals. Només és nominal el descompte que hi apliqueu. El descompte sí que ha de correspondre a l’assistent. Si no és així, s’haurà de passar per taquilla a abonar la diferència. Podeu utilitzar l’opció d’enviar com a “Regal”. El destinatari rebrà les entrades per correu electrònic. Assegureu-vos d’escriure correctament la seva adreça.

Els menors han de pagar l’entrada?
Els menors de 3 anys no poden accedir als espectacles, a excepció dels espectacles familiars o per a tots els públics. Recordeu consultar les recomanacions específiques per a cada espectacle. Pel que fa a les edats de pagament són variables i específiques de cada espectacle. Caldrà consultar aquesta informació a les fitxes dels espectacles del web de Temporada Alta

Si no puc assistir a l’espectacle, què puc fer?
No admetem canvis ni devolucions. Les entrades no són nominals i les pot utilitzar algú altre. Si l’entrada té algun descompte que no correspon a la persona que se’n beneficia finalment, caldrà passar per taquilla a abonar la diferència.

Si tinc dret a un descompte però ja he comprat l’entrada amb el preu normal, em retorneu la diferència?
No admetem canvis un cop comprades les entrades.

No he rebut cap correu amb l’entrada. Què faig?
Revisa la safata de correu brossa. Els correus dels sistemes de venda hi poden anar a parar. En cas de no trobar-lo, escriu-nos a taquilla@bito.pro abans de comprar entrades de nou. D’aquesta manera evitarem possibles compres duplicades.

És obligatori imprimir l’entrada?
No cal que imprimeixis l’entrada. Tens l’opció de descarregar-la al mòbil. Tingues el telèfon preparat amb l’entrada a la pantalla a l’hora d’accedir al recinte.

He perdut l’entrada, què faig?
Només cal que accedeixis a la teva zona personal amb el nom d’usuari (correu electrònic) i la contrasenya. Allà hi trobaràs les teves compres i podràs imprimir les entrades. Cada entrada és única. Si l’has imprès més d’una vegada, tan sols una et donarà accés al recinte.

Quins són els punts de venda oficials?
Podeu adquirir les vostres entrades a través de la pàgina web de Temporada Alta o bé de forma presencial a les taquilles del Teatre Municipal de Girona, a l’Auditori de Girona i al Teatre de Salt. Podeu trobar més canals oficials de venda d’entrades fent clic aquí. No ens fem responsables dels increments de preu que puguin aplicar algunes plataformes de venda d’entrades ni d’altres contratemps sorgits arran d’entrades adquirides a través de canals de venda no oficials.

Si arribo tard al teatre, podré accedir a la sala?
Només hi podràs accedir a la mitja part, en cas que n’hi hagi. És probable que se t’assigni un seient diferent al de la teva entrada. En qualsevol cas, sempre cal consultar al personal de sala.

Es pot beure o menjar dins la sala?
No es pot entrar menjar ni beguda a la sala.

Puc portar el mòbil durant l’espectacle?
El mòbil ha d’estar apagat. No és suficient amb silenciar-lo. El so i la llum dels aparells són una molèstia tant per la companyia com pel públic. L’incompliment d’aquesta norma suposarà l’expulsió del recinte.

Puc fer fotos o gravar en vídeo l’espectacle?
No es poden fer fotos ni vídeos dels espectacles, excepte en casos puntuals en què el teatre pugui donar el seu consentiment. L’incompliment d’aquesta norma suposarà l’expulsió del recinte.

Perquè es poden trobar entrades d’espectacles que ja les havien exhaurides?
Tots els esdeveniments inclouen una sèrie de casuístiques: entrades per a la companyia que s’assignen per contracte, llotges destinades a cadires de rodes, espais per a controls tècnics… Algunes d’aquestes localitats poden finalment no ocupar-se i posar-se a la venda. És per això que existeix l’opció: “Vull assistir-hi”, un servei ideat per avisar-te en cas que es posin a la venda noves localitats.

Per qualsevol altre dubte pots contactar amb nosaltres des del nostre formulari de contacte.