Teatre Municipal de Palafrugell

Teatre Municipal de Palafrugell


Carrer Santa Margarida, 1 - Palafrugell 17200
T. + 34 972 611 172
Palafrugell

El Teatre Municipal de Palafrugell, situat al cor de la ciutat de Palafrugell, és una joia arquitectònica i cultural que combina la tradició amb la modernitat. Construït originalment el 1899, el teatre ha estat meticulosament restaurat i renovat al llarg dels anys per mantenir la seva bellesa i funcionalitat. Amb una capacitat per a uns 400 espectadors, ofereix una experiència íntima i acollidora per a tots els qui el visiten.

Espai que funciona com a subseu de Temporada Alta, el seu interior captiva amb la seva elegància i encant clàssic, amb detalls com els balcons de fusta tallada i la decoració detallada dels sostres. La seva acústica excepcional proporciona un escenari perfecte per a una àmplia gamma d’espectacles, des de concerts i òpera fins a teatre i conferències.

El Teatre Municipal de Palafrugell també té un paper vital com a centre cultural de la comunitat local, oferint una programació diversa que reflecteix la rica herència artística de la regió. A més de les produccions professionals, el teatre també dóna suport a artistes locals emergents i grups amateurs, fomentant la creativitat i l’expressió artística a tots els nivells.

Amb la seva combinació d’història, elegància i compromís amb la cultura, el Teatre Municipal de Palafrugell és molt més que un simple lloc d’espectacles; és un punt de trobada per a la comunitat i un testimoni viu de la passió per les arts escèniques.

L'espai no té esdeveniments programats properament