< Juliol >

Cicles

Fauna © Sebastian Arpesella

Connexió Iberoamèrica

Des del 2013 treballem per desplegar ponts entre el teatre europeu i el teatre iberoamericà, entre companyies catalanes i iberoamericanes. Treballem en ambdós sentits de la marxa, portant companyies catalanes cap a sales iberoamericanes i companyies d’Iberoamèrica a Temporada Alta. Connexió Iberoamèrica és un cicle que dediquem a aquesta escena i que es pot veure durant el Festival. Una mostra l’excel·lent tasca que estan duent a terme aquestes companyies i una porta d’entrada de les produccions iberoamericanes a Europa.

La vida lliure

Cine i Escena

Malgrat considerar-nos un festival eminentment d’arts escèniques, hem anat augmentant la presència del cinema durant els darrers anys. Alhora, cada cop hi ha més obres teatrals que incorporen o experimenten amb el llenguatge cinematogràfic. El cicle Cine i Escena recull pel·lícules que parlen d’arts escèniques i obres que flirtegen amb el setè art. Una oportunitat per explorar el diàleg entre aquests dos llenguatges.

Drugs kept me alive © Wonge Bergmann

Connexió Flandes

Flandes és un país que ja porta molts anys invertint en cultura i creativitat, i els resultats d’aquest plantejament cultural s’han anat fent visibles amb el temps. L’escena de Flandes és actualment una de les més fèrtils i dinàmiques d’Europa, de les que gaudeixen de més bona salut i fortalesa. Molts dels grans noms del teatre i la dansa contemporània hi tenen fixada la seva residència i els seus centres de creació. La Connexió Flandes és el cicle que dediquem a artistes i companyies d’aquest país. Ens agermanem, d’aquesta manera, amb els creadors cabdals del teatre flamenc i amb un dels principals motors de l’escena artística europea.