< Juny >

Una edició online del torneig de dramatúrgia transatlàntic

Aquest diumenge 3 de maig tindrà lloc una edició especial del clàssic torneig de dramatúrgia transatlàntic que enfronta Catalunya i Argentina, en el marc de l’edició online de Temporada Alta Buenos Aires: TABA en casa. S’hi enfrontaran els textos  guanyadors de les dues edicions anteriors del torneig que s’organitza anualment a la capital argentina: d’una banda, Las lentes para mirar cargadores, de la dramaturga catalana Cristina Clemente (guanyadora de l’edició TABA del 2019), que serà llegit pels actors Elisabet Casanovas i Alejandro Bordanove des del seu confinament a Catalunya; de l’altra, Lo cotidiano, de la dramaturga argentina Valeria Di Toto (guanyadora de l’edició TABA del 2020), que serà llegit per Daniela Catz i Matías Marshall.

El torneig es podrà seguir al Facebook de la sala de teatre argentina TIMBRe4 a través de Zoom, a partir de les 21 h (16 h, hora argentina), i les votacions es faran en directe mitjançant likes.

El febrer d’aquest 2020 va celebrar-se la vuitena edició de Temporada Alta a Iberoamèrica, que des del principi ha comptat amb el suport de l’Institut Ramon Llull i que té lloc anualment a les ciutats de Buenos Aires, Lima i Montevideo.