Família

Àmplia programació d’activitats familiars i espectacles aptes per a tots els públics (de 0 a 99 anys), tot i que pensats també per gaudir-los en família.

La Colla d'El Club

Pertànyer a La Colla d’El Club et permet gaudir de descomptes especials i obtenir avantatges pel que fa als espectacles familiars i les activitats relacionades (tallers plàstics, trobades prèvies amb espectadors, dossiers pedagògics dels espectacles…). És gratuït per a joves d’entre 0 i 12 anys.

Cosas que se olvidan fácilmente © Alvaro Prats

Descomptes

. El Club La Ciutat Invisible: els socis d’El Club gaudeixen d’un 20% de descompte pels espectacles familiars i per a tots els públics. Als membres de La Colla (els petits d’El Club) se’ls hi aplica un 15% de descompte pels espectacles familiars.

. Forfet Familiar: descomptes especials per a grups familiars (4 persones, adults i joves) que s’apliquen sobre paquets d’espectacles concrets.

Concerto pour deux clowns © V. VanheckeNormativa 

 

Per norma general, les nenes i nens menors de 3 anys no poden accedir al recinte, a excepció dels espectacles familiars o per a tots els públics.

Pel que fa a les edats de pagament i les edats recomanades són variables i específiques de cada espectacle. Caldrà consultar aquesta informació a les fitxes dels espectacles del web de Temporada Alta.

Notícies

Temporada Alta, a Madrid

Aquest dijous, 26 de setembre, hem presentat la programació del Festival a Madrid en un acte organitzat conjuntament amb el Patronat de Turisme Costa Brava Girona. L’acte de presentació ha servit per donar conèixer la programació d’aquest any, que comença el 6 d’octubre i s’allargarà fins al 9 de desembre. Aquest any des de Temporada

Salvador Oliva i Jordi Balló ens parlen de Shakespeare!

El primer cap de setmana de Festival (11 i 12 d’octubre), Temporada Alta programa dues obres de William Shakespeare: Measure for Measure, de la mà de la Royal Shakespeare Company i Macbettu, de la companyia sarda Teatropersona amb direcció d’Alessandro Serra. Per contextualitzar els dos muntatges, organitzem dues activitats paral·leles: Mesura per Mesura i Macbeth.

Ets soci d’El Club o membre d’Artèria? Obrim inscripcions a les prèvies!

A partir d’avui a les 10h, si ets soci d’El Club de la Fundació La Ciutat Invisible o membre d’Artèria ja et pots apuntar a les prèvies. Abans de l’estrena, algunes companyies fan assajos generals oberts a un públic reduït i des de Temporada Alta les oferim als membres d’Artèria i El Club. Creiem que

Presentem Artèria amb l’espectacle de carrer #Moneyforfree

Aquest dijous presentem Artèria amb l’espectacle de carrer #Moneyforfree. John Fisherman arriba a Girona per regalar un cubell ple de diners. Fins avui, el lloc on passarà l’espectacle ha estat un secret. Però avui arribem als 370 joves inscrits a Artèria i per celebrar-ho tenim ganes d’anunciar-ho als quatre vents. Així que agafa l’agenda i