< Gener >
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Dàmaris Gelabert

Naturalment

Girona, 12 d'octubre

Auditori de Girona

2018

Dàmaris Gelabert torna amb un disc que barreja la música mediterrània amb el country i la bossa nova, ideal per a tota la família

Naturalment és el títol del nou disc de Dàmaris Gelabert, el treball més familiar de l’autora i pedagoga. La reconeguda cantant fa un pas endavant en la seva proposta musical gràcies a la producció i els arranjaments d’Àlex Martínez i a la col·laboració de músics de renom com ara David Soler, Gabriel Amargant, Joan Rectoret i Arnau Figueres. Una proposta variada que va des de la música mediterrània fins al country, passant pel rock, la rumba i la bossa nova. El tema principal que dona nom a l’àlbum és un crit optimista a la vida a prop de la natura, aprenent a gaudir dels moments i dels regals que ens ofereix. També inclou temes del seu repertori. Un concert ideal per gaudir de bona música en família.

Fitxa artística

Veu principal: Dàmaris Gelabert
Veus: Laia Martínez i Arnau Oliver
Músics: Àlex Martínez (piano), Joan Rectoret (baix), Arnau Figueres (bateria), Adrià Martínez (guitarres), Gabriel Amargant (saxo) i  David Soler (pedal steel guitar)
Direcció musical: Àlex Martínez
damarisgelabert.com

Auditori de Girona

13€

Durada: 1 h 10 min


OCTUBRE

divendres, 12
– 12:00


Edat recomanada: 
+ 1 any

Més informació

Entrevista

Fotos