Damaris Gelabert

Mou el Cos amb la Damaris Gelabert
  • 2022

Onze músics a l’escenari, una ballarina de claqué i moltes ganes de fer-vos ballar és el que us espera!

Onze músics a l’escenari, una ballarina de claqué i moltes ganes de fer-vos ballar és el que us espera!

  • Diversió en família
  • Grans èxits
  • Música en directe

Damaris Gelabert arriba a Temporada Alta per a fer vibrar tota la família en un concert amb una posada en escena de luxe. Els diferents instruments, les veus, els balls i els moviments s’entremesclen per crear un espectacle il·lusionant a través del qual els més petits (i els no tan petits) s’endinsaran en un univers de música i ball.

Concert de Damaris Gelabert

Famílies, ha arribat l’hora d’aixecar-se de la cadira i alliberar el cos amb tota mena de ritmes. A través del lema “La música i el cos no es poden separar”, Damaris Gelabert ha preparat un espectacle en què, molt ben acompanyada, repassa un repertori basat en les seves cançons més populars i altres de noves en un format de luxe. Amb onze músics a l’escenari, entre els quals destaquen dos joves cantants, la Julen i la Laia (filla de Damaris).

Nou concert de Damaris Gelabert amb 10 músics més a l’escenari. Tots ells amb moltes ganes de fer ballar coreografies de tots els estils que es poden imaginar: des de funk fins a disc, passant per salsa o polca. I tot plegat amb la participació en alguns temes de la ballarina de claqué Clara Martínez! No deixeu passar l’oportunitat de gaudir d’una increïble estona en família. Reserva ja les teves entrades de Damaris Gelabert per al proper concert que farà a Temporada Alta.

Fitxa artística

Fitxa artística

Direcció: Àlex Martínez

Intèrprets: Dàmaris Gelabert (veu principal), Laia Martínez (veu), Julen Gerrikabeitia (veu), Clara Martínez (claqué), Adrià Martínez (guitarres), Àlex Martínez (teclats), Coqui Castells (bateria), Dimas Corbera (baix), Francesc Vidal (saxos), Gregor Hollis (trompeta i trombó) i Marc Mas (teclats i acordió)

Il·luminació: Adrià Gómez

Espai sonor: Pau Bosch

Producció: Tot Sona Records

 

www.damarisgelabert.com

Veure més

De Dàmaris Gelabert

Naturalment (TA18)

+ Info

La programació familiar de Temporada Alta compta amb la col·laboració de 

13 de novembre, 12:00
Durada: 1 h 10 min
Per a tots els públics
Si els menors de 2 anys no ocupen butaca, no necessiten entrada
L'entrada dona dret a escollir lliurement l'accés a una zona de seients i una a peu dret
Preu: 13 €

Fotos

Si t'agrada aquest espectacle et suggerim...