< Agost >

The One Project

The One Project

Temporada Alta i Nanouk Films impulsem The One Project, una proposta que uneix cinema i arts escèniques.

The One Project selecciona un artista del món de les arts escèniques i li planteja un repte: fer cinema (en molts casos, per primera vegada). La proposta consisteix a fer un curtmetratge ajustant-se a unes premisses concretes i adreçat a un públic majoritari.

 

Aquesta peça cinematogràfica, codirigida per l’artista convidat i el realitzador Salvador Sunyer Vidal (Nanouk Films), vol ser una síntesi de l’univers escènic de cadascun dels creadors. El resultat final s’estrenarà durant el festival. Després de Temporada Alta aquest curt començarà un recorregut per festivals de cinema i curtmetratges d’arreu del món. Finalment es difondrà per VOD (vídeo on demand) i tots els canals de la xarxa.

The One Project està pensat per tenir continuïtat i no repetir mai l’autor, de manera que cada curtmetratge sigui inèdit i exclusiu. La suma d’aquestes petites peces anirà formant una col·lecció que al llarg dels anys podrà ser editada com a sèrie, bastint un retrat d’una època a través dels grans noms de les arts escèniques que han anat passant per Temporada Alta.

Projecte #1

The Missing Part (2015) és un curtmetratge dirigit i protagonitzat per Baro d’Evel (Blaï Mateu, Camille Decourtye i la seva filla Taïs) que ens apropa al particular univers d’aquesta companyia franco-catalana. 

Aquest primer projecte de The One Project se centra en la família humana en convivència amb els animals per fer una reflexió sobre el paper de l’art.

Projecte #2

The One Project segueix endavant amb un nou projecte: Restos de cosas (2018). Un curtmetratge sobre el creador català Xavier Bobés i el seu particular llenguatge escènic basat en la poètica i la manipulació d’objectes.