El públic ha estat, un any més, el millor còmplice del festival amb un total de 53.961 assistents, tant a espectacles de pagament com a altres activitats paral·leles i professionals organitzades pel festival
Temporada Atla augmenta la seva ocupació respecte de l'any passat i bat el seu rècord històric amb un 94,12% d'ocupació i un total de 53.961 assistents a espectacles o activitats del festival. El públic enguany ha estat el millor còmplice del festival gironí que es consolida gràcies a una programaicó d'alt nivell, polítiques de promoció i proximitat amb l'espectador, la gestió diària de l'oferta d'espectacles amb aforaments fixats a partir de la demanda, i una clara aposta per la internacionalització, amb l'objectiu de ser un certamen de referència a Europa. En aquesta edició, un total de 48.593 espectadors (42.314 a Girona/Salt) i 6.279 a Perpinyà) han assistit als espectacles de pagament d'una programació formada per 20 propostes internacionals, 35 estrenes absolutes, 11 estrenes a l'Estat espanyol, 4 estrenes a Catalunya i més espectacles de dansa que mai.
En un context de forta crisi econòmica i encara amb un 21% d'IVA sobre el mercat cultural, Temporada Alta ha omplert gairebé tot l'aforament de la seva programació i ha ampliat el total de les funcions programades des d'un inici. 90 espectacles de totes les disciplines han format la programació del festival, amb un total de 122 funcions previstes inicialment. Després que diversos espectacles exhaurissin les seves localitats, el festival oferia 14 funcions addicionals d'espectacles de gèneres i formats diversos: La Partida, One-hit wonders, Murieron por encima de sus posibilidades, La carta, Bits, Maüra, Dies Feliços, Allegro, La máquina de la soledad, Dones com jo, Orelles de xocolata i Viejo, solo y puto. Per contra, Prendre Partit, espectacle dirigit per Josep Maria Pou, va ajornar la seva estrena, anul·lant així les dues funcions previstes a Temporada Alta. Per tant, el total de representacions ha estat de 134 (més les 10 de Perpinyà). Aquests excepcionals resultats han estat en bona part gràcies a un treball d'equip i de conjunció entre les administracions públiques, a la implicació del públic i d'un teixit empresarial sòlid per la via del patrocini i el mecenatge i, en definitiva, a la voluntat de fer de Girona i Salt la Ciutat del Teatre.