< Juliol >
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

‘Mesura per Mesura’ i ‘Macbettu’. Shakespeare, el guionista invisible

Salvador Oliva i Jordi Balló

Girona, 3 d'octubre

Centre Cultural La Mercè

2019

Jordi Oliva i Jordi Balló t’acosten a la figura de William Shakespeare a través de dos dels seus espectacles més icònics: Mesura per Mesura i Macbeth

La primera setmana de Festival es podran veure a Temporada Alta dues grans obres de William Shakespeare: Mesura per Mesura (11 i 12 d’octubre), amb la Royal Shakespeare Company i Macbettu (11 i 12 d’octubre), amb la companyia sarda Teatropersona i el director Alessandro Serra. Per posar en context els dos muntatges, dos experts en William Shakespeare, Salvador Oliva i Jordi Balló, explicaran dues facetes diferents del dramaturg britànic. Oliva, traductor de l’obra completa de Shakespeare, ens acostarà a Mesura per Mesura i ens parlarà de la reconeguda companyia anglesa The Shakespeare Royal Company. A més, explicarà Macbeth en només cinc minuts, cedint la paraula a Jordi Balló. Per la seva banda, Balló, co-autor del llibre De l’escenari al món. Shakespeare el guionista invisible, parlarà del dramaturg com a un dels grans guionistes del nostres temps i ens descobrirà tots els paral·lelisme entre Macbeth i el món del cinema, en concret amb la pel·lícula Scarface.

A més de la xerrada, el mateix dia a les 21.00h, organitzem la projecció d’Scarface, del director Howard Hawks, clàssic del cinema que més tard versionarien diversos directors, entre ells Brian de Palma.

Organitza: 

Centre Cultural La Mercè

Gratuït

Durada: 1h 15 min


OCTUBRE

dijous, 3
– 19:00


Activitat oberta al públic.

Aforament limitat.


Màxim 2 inscripcions per persona