< Agost >
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

La Nit dels Sopa II

Sopa de Cabra

Salt, 24 de novembre

La Mirona

Navegació d'Esdeveniment

2018

Sopa de Cabra celebra el 30è aniversari de “la Maqueta”

L’aventura iniciada l’any passat per Sopa de Cabra de convocar una nit especial per reforçar els vincles amb els seus fans té en aquesta edició del festival el fil del conductor del 30è aniversari de la ja mítica «maqueta», aquella primera casset amb dotze cançons gravada en un estudi pirata. En aquell enregistrament fundacional ja es trobaven alguns dels futurs clàssics de la banda, des de L’Empordà fins a El boig de la ciutat. Aquella famosa maqueta, amb el dibuix de la cabra amb ulleres fosques, contenia l’ADN de Sopa de Cabra. Aquest concert és un retrobament amb els seus orígens, amb els himnes d’una joventut eterna que no morirà mai.

 

 

Fitxa artística

Banda: Gerard Quintana (veu), Josep Thió (guitarra), Cuco Lisic (baix), Pep Bosch (bateria), Peck (guitarra), Ricard Sohn (teclats) i Valen Nieto (guitarres, sintetitzadors i altres)
Organitzat amb Promo Arts Music

www.sopadecabra.cat
Del mateix grup de: La nit dels Sopa (TA17)

La Mirona

28€ (anticipada) / 32€ (taquilla)


NOVEMBRE

dissabte, 24
– 22:30


No numerat


L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys. Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares o tutors legals i adequadament identificats. Els pares o tutors que acompanyen als menors han d’omplir un full de responsabilitat