Xoel Lopez

Concert
  • 2022

Xoel Lopez, un dels artistes més solvents de l’escena independent iberoamericana repassa els hits dels seus 15 àlbums

Xoel Lopez, un dels artistes més solvents de l’escena independent iberoamericana repassa els hits dels seus 15 àlbums

  • Artistes nacionals
  • Música en directe
  • POP

Xoel Lopez és un dels artistes més reconeguts de l’escena espanyola i iberoamericana. Després de 20 anys de trajectòria, la seva música és sinònim de paisatges melòdics i de llibertat creativa. A les seves cançons, podem trobar reflexos de la seva vida i etapes: viatges, descobriments, trobades, nostàlgies i influències musicals.

Xoel Lopez en concert

Xoel Lopez va començar molt jove al món de la música, com a integrant del grup Elephant Band, The Riddles i Los Covers. El 2001, va iniciar la seva carrera en solitari sota el pseudònim de Deluxe i es va donar a conèixer amb tres àlbums, la majoria dels quals de temes interpretats en anglès. El 2012, ja com Xoel Lopez, va publicar Atlántico, una de les seves obres més representatives i amb què va aconseguir el Premi al millor àlbum d’autor als V Premis de Música. Després, va publicar Paramales, un disc en què veiem un Xoel Lopez energètic i amb un directe d’alta intensitat que va donar pas a Sueños y pan, lliure de complexos musicals. Amb el seu darrer àlbum, Si mi rayo te alcanzara, l’artista aconsegueix un total de 15 discos publicats. Aquesta darrera obra és una de les més íntimes i porta tot el seu ADN.

A Temporada Alta, ens regalarà tota aquesta carrera d’èxits a través d’un directe sense regles amb què farà vibrar i emocionar el públic. Adquireix ja les entrades de Xoel Lopez i no et perdis aquest meravellós concert en honor a tota una carrera d’èxits.

Fitxa artística

Fitxa artística

Intèrpret: Xoel López

Músics: Fer Lamas, Adrian Bartol, Adrian Seijas, Charlie Bautista, entre altres

www.xoel.com

Coorganitzat amb l’Auditori de Girona   

Veure més
+ Info

La programació de l’Auditori de Girona compta amb la col·laboració de 

21 d'octubre, 20:00
Durada: 1 h 30 min (aprox)
També podeu comprar entrades al web de l'Auditori de Girona
Preu: 40 i 32 €

Si t'agrada aquest espectacle et suggerim...