Joan Miquel Oliver + Da Souza

Mallorca Party
  • 2022

Els mallorquins Joan Miquel Oliver i Da Souza tocaran els seus temes més ballats en una festa de talent balear

Els mallorquins Joan Miquel Oliver i Da Souza tocaran els seus temes més ballats en una festa de talent balear

  • Artistes locals
  • Diversió
  • Música en directe

Músics mallorquins referents en escena

Estimats a banda i banda del Mediterrani, Joan Miquel Oliver i Da Souza, dues generacions de músics mallorquins, posaran ritme a la nit amb un repertori carregat d’èxits. El solista Joan Miquel Oliver, que enguany s’ha retrobat amb el grup que el va catapultar a la fama, Antònia Font, repassarà els temes d’un dels seus àlbums més valorats, Surfistes en càmera lenta (2005), sense deixar-se pel camí hits d’altres treballs com Bombón mallorquín (2009) o Pegasus (2015). Gairebé com a relleu generacional, Da Souza tocarà els temes del seu primer àlbum, Salsa agredolça (2020), d’una rebuda excel·lent, i de l’EP Boleros (2021), entre altres singles que ens han regalat des de llavors.

Joan Miquel Oliver

Joan Miquel Oliver, que aquest any s’ha retrobat amb el grup que el va catapultar a la fama, Antònia Font, es troba en un dels moments més àlgids de la carrera en solitari. De veu plàcida i bondadosa, les seves cançons destaquen pel seu imaginari fantasiós i pel seu lirisme inigualable.

Surfistes en càmera lenta i Bombón Mallorquín són els seus dos primers àlbums en solitari. Després de la dissolució d’Antonia Font el 2013, Joan Miquel Oliver s’ha dedicat plenament al seu projecte en solitari, publicant una trilogia de discos i dedicant-se simultàniament a la literatura i la poesia.

Da Souza

El grup Da Souza agafa el relleu a una important generació de músics mallorquins, guanyant una posició privilegiada a la crònica de la música catalana i convertint-se en un referent del pop indie. El grup està conformat per Lluís Cabot (guitarra i veu), Àngel Garau (bateria i veu), Biel Stela (baix), Xavier Hernàndez (Guitarra i percussió) i Guillem Portell (saxo i percussió).

Da Souza va debutar el 2013 amb el llançament del seu àlbum Flors i Violència. Des de llavors, han publicat tres LPs més, avançant cap a un pop lluminós i preciosista. Després de la bona acollida del seu àlbum Salsa Agredolça, llançat el 2020, Da Souza encara tenia molt més que aportar i va ampliar el seu treball amb l’EP Boleros, que es pot considerar com un epíleg de la seva obra anterior. Al concert, faran un repàs a alguns dels seus temes més coneguts i aclamats.

Fitxa artística

Fitxa artística

Intèrprets: Joan Miquel Oliver i Da Souza (Lluís Cabot, Àngel Garau, Biel Stela, Xavier Hernàndez i Guillem Portell)

Veure més
12 de novembre, 22:00
Durada: 2 h
Preu: 18 €

Prepara la teva funció

Si t'agrada aquest espectacle et suggerim...