Auditori de Girona

Auditori de Girona


Passeig de la Devesa, 35 Girona
T. +34 972 419 010
Girona i Salt

L’Auditori de Girona, situat al costat del Parc de la Devesa, és un destacat centre cultural i artístic que enriqueix la vida cultural de la regió. Aquest impressionant edifici, inaugurat en 2006, s’erigeix com un símbol arquitectònic i un espai vibrant que acull una variada gamma d’esdeveniments i actuacions: concerts de música, teatre, humor i espectacles familiars.

Amb un disseny modern i funcional, l’Auditori de Girona compta amb diverses sales equipades amb tecnologia d’última generació, oferint un escenari idoni per a concerts, representacions teatrals, conferències i esdeveniments corporatius. L’acústica excepcional de les seves sales principal i secundària proporciona una experiència sensorial única, atraient a amants de la música clàssica, contemporània i popular per igual.

La programació diversificada de l’Auditori de Girona, que inclou part de la programació de Temporada Alta, abasta des de concerts d’orquestres fins a espectacles de dansa, teatre i música contemporània. A més, l’espai es dedica a promoure la participació comunitària, albergant esdeveniments locals, festivals i activitats educatives per a totes les edats.

L’Auditori de Girona no només és un espai d’entreteniment, sinó també un punt de trobada cultural que fomenta la connexió entre artistes i audiències. El seu compromís amb l’excel·lència artística i la inclusivitat el converteix en un motor cultural vital per a la ciutat de Girona i els seus habitants.

Aquest espai compta amb la col·laboració:

L'espai no té esdeveniments programats properament