Maria Arnal i Marcel Bagés

Hiperutopia
  • 2022

Maria Arnal i Marcel Bagés porta l’espectacle que va triomfar al passat festival Sónar.

Maria Arnal i Marcel Bagés porta l’espectacle que va triomfar al passat festival Sónar.

  • Cor de dones
  • Poesia sonora i visual

Maria Arnal i Marcel Bagés, la parella musical del moment.

María Arnal i Marcel Bagés porten a Temporada Alta l’espectacle que va triomfar al festival Sónar. Un univers escènic fet a la mida del seu nou disc, Clamor. És un espectacle de música sense precedents, amb un format inèdit que farà vibrar el públic.

Més que un concert de María Arnal i Marcel Bagés, Hiperutopia és un viatge còsmic per l’univers de Clamor, un dels àlbums clau del 2021, segons la crítica. El seu concepte de pop electrònic mutant s’allunya força de la convencionalitat, convertint les onze pistes en una obra fascinant. La sonoritat i el color de la veu de Maria Arnal combina a la perfecció amb les percussions electròniques experimentals de Marcel Bagés, representant una síntesi entre tradició i avantguarda.

Hiperutopia és una performance creada especialment per a Sónar 2022 i que es va convertir en una de les funcions més destacades del festival. Aclamada pel públic i la crítica, va sorprendre per la seva escena atmosfèrica en una celebració ritual de la vida i el cosmos. La presència d’una trentena de veus del Cor de Noies de l’Orfeó Català va reforçar la magnitud musical i va aportar també una dimensió escènica inigualable.

María Arnal i Marcel Bagés estaran presents a Temporada Alta el proper 11 d’octubre amb el seu espectacle Hiperutopia, una ocasió única per presenciar un dels directes més ambiciosos i emocionants de l’actualitat.

Fitxa artística

Fitxa artística

Idea i intèrprets: Maria Arnal i Marcel Bagés

Cor de Noies de l’Orfeó Català

Direcció del cor: Buia Reixach i Feixes

Veure més

Dels mateixos artistes

45 cerebros y 1 corazón (TA18)

11 d'octubre, 22:00
Durada: 1 h
Preu: 25 €
Disponibilitat:

Fotos

Prepara la teva funció

Si t'agrada aquest espectacle et suggerim...