Xiula

Descontrol Orquestral
  • 2022

Xiula estrena nou concert acompanyats, per primera vegada, d'una orquestra amb 16 músics que oferiran un espectacular viatge carregat d'humor i bon rotllo

Xiula estrena nou concert acompanyats, per primera vegada, d'una orquestra amb 16 músics que oferiran un espectacular viatge carregat d'humor i bon rotllo

  • Diversió en família
  • Música per a tots els públics
  • Orquestra

Xiula arriba a Temporada Alta amb el seu nou espectacle musical Descontrol Orquestral, un viatge per diferents etapes familiars en les quals els riures, els balls i les millors cançons estan assegurades. Veure en directe a Xiula és molt més que acudir a un concert, és viure una experiència emocionant i festiva en família.

Jan Garrido, Rikki Arjuna, Adrià Heredia i Marc Soto són els quatre integrants del conjunt musical. Amb la seva gràcia i el seu carisma, a cada concert que fan, recreen un espectacle sense igual per a tots els públics. En aquesta ocasió, no estaran sols a l’escenari; una orquestra de corda els acompanyarà per fer vibrar el públic amb les seves cançons més populars.

Concert de Xiula

Hi haurà moments per riure, per cantar, per ballar i també per emocionar-se, removent els sentiments més arrelats al nostre cor. Descontrol Orquestral és l’estrena absoluta del nou espectacle dels Xiula. Una proposta que, com si fos una sessió de teràpia artística, ens convida a celebrar que som com som i fem el que podem. Una autèntica festa amb tota mena d’instruments, ja que, per primera vegada, la banda actuarà amb una orquestra de corda que sumarà un total de 16 músics sobre l’escenari. L’espectacular artilleria musical d’aquest concert marcarà el ritme d’un viatge des de la criança fins aquells moments en què l’univers ens posa de cap per avall. Un espectacle on el públic pot interactuar amb els músics i sentir-se reflectit constantment des del sentit de l’humor més fresc i el seu genuí bon rotllo.

Famílies, no us podeu perdre aquest nou concert de Xiula i que Temporada Alta us porta en primícia. Deixeu-vos contagiar de la gràcia i el bon rotllo que desprèn Xiula i sereu els primers a viure la màgia d’aquest nou espectacle. Podeu adquirir ja les vostres entrades per a Xiula en aquesta mateixa pàgina!

Fitxa artística

Fitxa artística

Autoria: Xiula

Músics i educadors: Rikki Arjuna (veu i guitarres), Jan Garrido (veu i guitarres), Adrià Heredia (baix, guitarra i veus), Jesus Pacheco (baix), Marc Soto (percussió, bateria i veus), David Bernal (trombó i fiscorn) i Gisela Guasch (trompeta)

Orquestra de corda: Maria Roca (violí), Aleix Puig (violí), Xavi Alòs (violí), Laia Besalduch (violí), Sara Balasch (violí), Irene Arguello (viola), Imma Lluch (viola), Amaia Ruano (violoncel), Tais Costa (violoncel) i Oriol Martí (contrabaix)

 

www.xiula.cat

Espectacle organitzat amb     

Veure més
  • Espectacle patrocinat per:
+ Info

Estrena

La programació de l’Auditori de Girona i la programació familiar de Temporada Alta compten amb la col·laboració de 

8 de desembre, 18:00
Si els menors de 3 anys no ocupen butaca, no necessiten entrada
Espectacle en català
Espectacle per a tots els públics, recomanat a partir de 5 anys
Preu: 15 €
Disponibilitat:

Si t'agrada aquest espectacle et suggerim...