La Mirona

La Mirona


  Amnistia Internacional, s/n - 17190 Salt, Girona
  T. +34 972 20 01 22
Girona i Salt

La Mirona és una sala de concerts i espai cultural situat a la ciutat de Salt (Girona). És reconeguda com un dels llocs emblemàtics de la vida cultural i musical de la regió. Amb el seu nom derivat de l’antic nom en català de la lluna, la “mirona” és un lloc on la música i les arts escèniques brillen amb llum pròpia.

L’edifici de La Mirona ofereix una àmplia sala principal d’actuacions, amb capacitat per a un considerable nombre de públic, així com altres espais més íntims per a actuacions més petites i propostes artístiques alternatives. Aquesta versatilitat permet acollir una gran varietat d’espectacles, des de concerts de música en viu de tots els gèneres fins a representacions teatrals, espectacles de dansa, projeccions de cinema i altres esdeveniments culturals.

La programació de La Mirona és àmplia i diversa, abastant des de propostes locals i emergents fins a noms reconeguts a nivell nacional i internacional. Això fa que sigui un lloc de trobada per a amants de la música i la cultura de tots els estils i edats.

A més del seu vessant artístic, La Mirona també és un punt de trobada per a la joventut gironina i saltenca, oferint espais per a concerts i festes destinats a aquest públic.

Amb la seva atmosfera enèrgica i acollidora, La Mirona és molt més que una simple sala de concerts; és un escenari viu on la música i la cultura cobren vida, connectant persones i emocions a través de les arts escèniques.

L'espai no té esdeveniments programats properament