Els colors de Duke Ellington

Marcel Tomàs
Presencial Icona
Presencial

Un projecte de Cascai Teatre i la Girona Jazz Project per acostar el món del jazz

Els colors del Duke Ellington és un concert teatralitzat de la mà d’un dels grans compositors, directors i intèrprets de la historia del jazz, Duke Ellington. L’espectacle és una creació de Cascai Teatre i la Girona Jazz Project per acostar el món del jazz a tots els públics.

Compta amb nou músics i dos actors que presenten un recorregut musical a través de la història del jazz, tot passant pel filtre humorístic de Marcel Tomàs.

Ellington va ser el pioner en mesclar músiques de diferents estils, com ara la caribenya i la llatina amb el jazz de l’època, creant noves sonoritats que han evolucionat i ha estat una gran influència en la música contemporània. Alguns dels temes musicals que formaran part del repertori són: Take the A train, In a sentimental Mood, It don’t mean a Thing, Rockin in Rhythm, Caravan, Jungle Triangle, amb arranjament d’Adrià Bauzó i Xavier Molina.

La singularitat del muntatge és que no es tracta d’un format concert, sinó que els músics també fan d’actors i participen en l’escena de manera activa. Aquest està pensat com un show per divertir i gaudir del jazz d’una manera diferent amb la participació del públic.

Estrena

Fitxa artística

Creació i direcció artística: Marcel Tomàs
Direcció musical i arranjaments: Xavier Molina i Adrià Bauzó
Assessorament coreogràfic: Marta Ribera
Producció: Susana Lloret
Comunicació: Irene Vila
Repartiment: Marcel Tomàs, Toni Escribano, Xavi Molina, Adrià Bauzó. Jordi Casas, Tomàs Pujol, Aleix Cansell, Raúl Gallego, Albert Clapés, Raúl Pérez i Pablo Martín
Disseny i llums: Gerard Canadell
Disseny de so: Carles Xirgo
Fotografia i disseny gràfic: Marcel Asso

Coproducció: Girona Jazz Project Big Band, Cascai Teatre i Temporada Alta

Preu: A la venda: SETEMBRE 2021