El Canal

El Canal – Centre de Creació d’Arts Escèniques (Salt)


  Plaça de can Patrac, 17190 Salt(Girona)
  T. + 34 972 402 004 (telèfon oficines del Festival)
Girona i Salt

El Canal de Salt és un espai emblemàtic situat a la localitat de Salt (Girona), Catalunya. Aquest teatre i centre cultural, inaugurat amb l’objectiu de fomentar i promoure les arts escèniques en totes les seves formes, s’erigeix com un referent essencial per a la vida cultural de la comarca.

La seva arquitectura moderna i innovadora, amb una combinació d’espais oberts i tancats, reflecteix la seva missió de ser un lloc de trobada i intercanvi per a artistes i espectadors. La seva estructura, caracteritzada per línies netes i materials contemporanis, ofereix un entorn inspirador i funcional per a la creació i exhibició artística.

Al seu interior, El Canal alberga diverses sales escèniques equipades amb les últimes tecnologies de so, il·luminació i escenografia, que permeten la realització de tot tipus d’espectacles, des de teatre i dansa fins a concerts i projeccions audiovisuals. A més, el centre compta amb espais polivalents per a tallers, seminaris i altres activitats formatives relacionades amb les arts escèniques.

La programació de El Canal és eclèctica i innovadora, abraçant tant les propostes més avantguardistes com les tradicionals, i donant veu a una ampla diversitat d’artistes locals, nacionals i internacionals. Això converteix El Canal en un lloc vibrant i dinàmic, on la cultura és celebrada i compartida amb passió i compromís.

En resum, El Canal, Centre d’Arts Escèniques de Salt, és molt més que un simple teatre; és un espai de creativitat, experimentació i enriquiment cultural que enriqueix la vida de la comunitat i enorgulleix a tota la regió de Girona.

On pots aparcar?

– Pàrquing carrer Juan de la Cierva
– Pàrquing gratuït El Canal

– Pàrquing gratuït a 10 min caminant: Parking Monar

FITXA TÈCNICA DE L’ESPAI

L'espai no té esdeveniments programats properament