NUYE

Companyia de Circ "eia"
Presencial Icona
Presencial

Una proposta coreogràfica i de circ de la companyia "eia"

NUYE és un projecte de creació per sis acròbates que sorgeix de l’exploració de les diverses dinàmiques de les relacions de parella.

La nostra societat ha incorporat una visió profunda i oberta de les parelles, que prenen múltiples formes: un home i una dona, dues dones, dos homes, dues persones que no estan necessàriament lligades a un d’aquests gèneres… Al mateix temps, com a acròbates, les dinàmiques de parella representen el nostre dia a dia.

En un moment com l’actual, en què l’aïllament ens ha estat imposat, creix la introspecció i la recerca interna. Alhora, el contacte amb l’altre esdevé més valuós que mai. Anar i venir entre un mateix i els i les altres, en una recerca constant per sentir-nos complets, és l’eix d’aquesta proposta circense i coreogràfica.

Tot té lloc en un escenari ocupat per una paret modular que pren vida, amb els seus forats, portes i un trampolí i que, com nosaltres, té moltes cares.

Fitxa artística

Idea Original: Companyia de Circ “eia”
Direcció artística: Armando Rabanera Muro i FabrizioGiannini
Posada en escena i dramatúrgia: Roberto Magro, Armando Rabanera Muro i FabrizioGiannini
Creació i interpretació: Luca Bernini, Francesco Germini, Laia Gómez Iglesias, AbbyNeuberger, Maiol Pruna Soler, Ona Vives Pérez
Coreografia: Michelle Man
Direcció musical: Cristiano i Davide Della Monica
Creació d’il·luminació: Thomas Bourreau
Escenografia: Companyia de Circ “eia”, Oscar de Paz, Benet Jofre
Vestuari: MOMU Espai tèxtil
Col·laboracions artístiques: Roberto Olivan, Elena Zanzu, Le Ficufresche

Coproducció: Grec 2021 Festival de Barcelona, Mercat de les Flors, Theaterop de Markt (Bèlgica), Festival Assemblage’S (Suïssa), L’AtelierCulturel de Landerneau (França), Pont des Arts de Cesson-Sévigné (França), Théâtre de Vénissieux (França), FLIC Scuola Circo Torino (Itàlia), Festival La Strada (Àustria), amb la col·laboració de Temporada Alta.

www.circoeia.com

 

 

Preu: A la venda: SETEMBRE 2021