Temporada Alta durant tot l’any!

Tot i que la programació del Festival s’allarga d’octubre a desembre al llarg de tot l’any el projecte es manté viu. Un dels principals objectius de Temporada Alta és la internacionalització i la producció d’espectacles. És en aquestes línies que es desenvolupen les principals activitats de gener a setembre:

  • Temporada Alta Iberoamèrica: És un festival que es celebra a l’altre costat de l’Atlàntic a les ciutat de Buenos Aires, Lima i Montevideo amb els principals objectius d’obrir nous canals d’exhibició a companyies catalanes i donar a conèixer les arts escèniques del país. Degut a aquest interès d’internacionalitzaicó de l’escena catalana, hem exportat el Festival als escenaris d’Argentina, Perú i Uruguai. Durant 6 edicions i durant tres setmanes de febrer hi hem realitzat un centenar llarg de funcions i hi han pogut presentar les seves creacions artistes com Sergi Lóperz, Iván Morales, Xavier Bobés, Lali Ayguadé, Pere Faura, Baro d’Evel i un llarg etcètera. La propera edició es presentarà el proper mes de gener.
  • Temporada Alta en gira: En la línea també d’impulsar la producció catalana i l’exhibició d’espectacles Temporada Alta coprodueix més de 20 espectacles per edició i en garanteix la seva gira i vida posterior. Aquesta edició 2018 alguna de les produccions més detacades han estat Macho Man d’Àlex Rigola, Uncanny Valley de Rimini Protokoll, La néta del sernyor Linh dirigida per Guy Cassiers i interpretada per Lluís Homar, Kassandra amb Elisabet Casanovas, L’omissió de la Família Coleman de Claudio Tolcachir amb actors catalans i Here de Lali Ayguadé i Guilhem Chatir.
  • Pyrenart: Participem en programes de cooperació europea, durant quatre anys formem part de Pyrenart un projecte POCTEFA de la Unió Europea que treballa per potenciar les relacions artístiques als dos costats dels Pirineu. En aquest cas, des de Temporada Alta cooperem amb 8 socis de l’Estat espanyol i francès per tal de crear aliances i potenciar l’intercanvi artístic. En els propers mesos s’aniran fent públics projectes i espectacles vinculats a aquest programa internacional.
  • A Tempo – arts i formació: la Fundació La Ciutat Invisible en el marc de Temporada Alta organitza diferents activitats artístiques amb l’objectiu d’acostar les arts escèniques als alumnes de primària i secundària de les ciutats de Girona i Salt. A Tempo és un ambiciós projecte educatiu que té per objectiu impulsar una educació basada en les Arts. Que continurà amb les seves activitats al llarg dels propers mesos.