Quin ha estat el teu millor espectacle de Temporada Alta?

Quin és l’espectacle que t’ha agradat més d’aquesta edició del Festival? T’animem a publicar els teus “Top” a les xarxes socials.

Instagram, Twitter i Facebook s’han convertit en l’altaveu de moltes de les opinions dels espectadors. Unes plataformes d’opinió que han format part del dia dia de Temporada Alta. Així, espectacles internacionals com Requiem pour L d’Alain Platel   junt amb l’espectacle inaugural Isabella’s Room de Jan Lauwers, han recollit alguns dels millor comentaris del públic. També el ja tradicional Torneig de Dramatúrgia Catalana o el muntatge d’Àlex Rigola Macho Man han estat molt referenciats a les xarxes amb l’etiqueta #VeusTA, l’escollida enguany per representar la varietat de propostes del Festival. El curtmetratge que presentava  Temporada Alta titulat La Voz de España ha estat un gran èxit a Youtube i ha despertat molts comentaris a les xarxes socials. 

Durant el festival diferents cares conegudes també ens han fet les seves recomanacions a xarxes en una campanya que hem titulat #QuèVeus i a l’inici del Festival alguns espectadors van proposar-nos una tria d’espectacles per veure amb #CreixambTA.

Però… ara que hem acabat el Festival. Quin és el teu veredicte?

Comparteix amb nosaltres a les xarxes socials el que, per a tu, és el millor espectacle d’aquesta edició 2018.

Recorda que si vols reviure els espectacles del Festival pots col·leccionar els programes de mà. Si no els has guardat te’ls pots descarregar de cadascuna de les fitxes dels espectacles