Temporada Alta 2019: comença el compte enrere

Hem començat a treballar per la  28ena edició de Temporada Alta i et proposem que t’anotis les dates clau per estar al cas dels esdevniments més destacats de l’any relacionats amb el Festival.

  • A l’espera de la confirmació de dates oficials, has de saber que la el Festival se celebrarà a les ciutats de Salt i Girona a la tardor de 2019,  d’octubre a desembre.
  • A finals d’agost o principis de setembre es presentarà la programació i es posaran a la venda les entrades del Festival
  • Els mesos de juny, juliol i agost es posaran a la venda els primers espectacles

I abans del Festival, passaran coses? Doncs sí, durant el mes de febrer se celebrarà la setena edició de Temporada Alta a Iberoamèrica, amb una programació d’espectacles d’artistes catalans a Buanos Aires, Lima  i Montevideo.

També heu de saber que… 16 dels espectacles produïts o coproduïts per Temporada Alta tenen assegurada gira aquesta temporada, per seguir-los i consultar dates entra a l’apartat del nostre web Temporada Alta en gira 

Si vols mantenir-te informat i seguir el el trajecte que farà Temporada Alta al llarg del 2019 subscriu-te al nostre butlletí. Apunta’t i no et perdis cap notícia.