Terra Baixa (El llop)

Àngel Llàcer

L'espectacle dirigit per Àngel Llàcer creat a partir de 'El llop' el programa de TV3

Després de l’innovador programa de TV3 El Llop, que ha transformat una companyia d’actors amateurs en actors professionals, Terra Baixa arriba a Temporada Alta.

El Llop, és un programa d’entreteniment televisiu emès a principis d’any que reivindicava el teatre amateur del país. Dirigit i conduït per Àngel Llàcer, amb un format a cavall entre el concurs, el reality i la divulgació cultural, posava de relleu la importància de les companyies teatrals amateurs del país i, al mateix temps, la figura d’Àngel Guimerà, de Terra Baixa, i dels actors i actrius que l’han representat al llarg de la història.

Al llarg dels vuit capítols del programa, l’espectador va descobrir com es creava una obra teatral des de zero, sent testimoni de totes les fases tècniques i artístiques necessàries fins a l’estrena de l’espectacle. Des dels càstings, les proves finals per seleccionar els actors fins als assajos i l’estrena.

 

 

Fitxa artística

Direcció: Àngel Llàcer
Intèrprets: Alexandra Olmo, Àlecs Guixà, Pep Carpena, Blanca Lasobras, Jordi Farragut, Toni Aguilar, Tuni Salvadó, Roser Martínez, Alba Segarra, Marc Andreu, Daniel Masalles
Il·luminació: Albert Faura
Escenografia: Enric Planas
So: Joan Gorro
Vestuari: Míriam Compte
Caracterització: Helena Fenoy i Marta Farré
Ajudant de direcció: Enric Cambray
Cap de producció: Bet Orfila
Cap tècnic: Arnau Planchart
Regidor: Pol Quintana
Fotografia: David Ruano
Disseny cartell: Estudi Neus Pacheco
Producció executiva: Lídia Figueras

26 de novembre, 20:00
Preu: 30€ - 25€ - 10€