Teatre Municipal de Girona

Teatre Municipal de Girona


Plaça del Vi, 1 Girona
T. +34 972 419 010
Girona i Salt

El Teatre Municipal de Girona és un equipament públic gestionat per l’Ajuntament de Girona que té la missió de generar coneixement posant en valor les arts escèniques (teatre, música, circ) i la seva capacitat per generar una ciutadania més crítica i compromesa.

El projecte cultural del Teatre Municipal de Girona posa la ciutadania al centre, desplegant diferents programes que permeten activar un diàleg de proximitat, obrint el teatre per habitar-lo, per formar-ne part i crear comunitat.

La seva programació de la temporada, que inclou tan teatre com concerts, així com dels diferents cicles i festivals (com Temporada Alta), aposten per apropar als públics creacions que aporten singularitat al context, a través de les temàtiques que aborden els seus espectacles, o per la renovació de llenguatge que aporten a l’escena actual. La creació contemporània conviu de manera natural amb una programació més generalista, dirigida a un públic ampli.

Garantir l’accés a la cultura és un dels objectius del Teatre Municipal de Girona, per fer-ho desplega un programa educatiu que combina l’oferta d’espectacles amb diferents projectes i accions que introdueixen les pràctiques artístiques contemporànies a les aules, de la mà d’artistes i mediadors culturals. El suport a la creació de proximitat també està al centre del projecte, i es concreta a través de residències artístiques i tècniques, així com d’un programa d’acompanyament artístic adreçat a companyies emergents del territori.

El Teatre Municipal de Girona és un equipament que forma part de l’ecosistema cultural de Girona, és un espai permeable i obert que col·labora amb diferents agents i organitzacions, tant públiques com privades, establint relacions de llarga durada.

On pots aparcar?

– Pàrquing SABA Santa Caterina (Per consultar els descomptes, clica aquí)
– Pàrquing gratuït de la Copa.

INFORMACIÓ TÈCNICA

Aquest espai compta amb la col·laboració:

Consulta la programació de Teatre Municipal de Girona