Carles Sans

Per fi sol!
  • 2022

Carles Sans explica en aquest divertit monòleg tots els secrets d’una companyia tan entranyable i estimada com Tricicle

Carles Sans explica en aquest divertit monòleg tots els secrets d’una companyia tan entranyable i estimada com Tricicle

  • Grans èxits
  • Humor
  • Teatre de gest

Carles Sans, membre memorable de la companyia Tricicle, arriba a Temporada Alta amb el seu espectacle Per fi sol. Ara que Tricicle pren un descans indefinit dels escenaris, Carles Sans aprofita per compartir algunes de les situacions més divertides que ha viscut formant part d’una de les companyies de teatre còmic més reconegudes. 40 anys en silenci donen per recol·lectar infinitat d’anècdotes i curiositats, tant personals com professionals.

Carles Sans i Tricicle

Aquest és l’espectacle que tots els seguidors de Tricicle voldran veure perquè s’expliquen els secrets d’una companyia molt estimada. Per fi sol! de Carles Sans és com un making of de la vida de Tricicle basat en fets reals que farà riure aquells que vulguin saber més d’una companyia que forma part de la memòria emocional del nostre país. Per fi sol! no és només un monòleg. És un espectacle que combina allò que es diu i com es diu, a través del gest i la paraula de Carles Sans, que perfila una galeria de divertits i entranyables personatges. La seva expressivitat gestual i les seves històries faran gaudir tots els “triciclers”.

Confidències que fan tronxar-se de riure, també altres situacions una mica més enutjoses i moments que semblen del tot inversemblants. Tot això, en un espectacle minimalista i en què no es necessita més atrezzo, tan sols la inigualable posada en escena de Carles Sans. Passar una bona estona sempre està assegurat si el còmic català és el que és sobre l’escenari. No ho pensis més i reserva ja les entrades per a l’espectacle de Carles Sans a Temporada Alta.

Fitxa artística

Fitxa artística

Creació: Carles Sans

Direcció: José Corbacho i Carles Sans

Intèrpret: Carles Sans

Producció: Lustig Media

carlessanstricicle.com

Veure més
  • Espectacle patrocinat per:
11 de novembre, 20:0012 de novembre, 20:00
Durada: 1 h 30 min
Espectacle en català
Aquest espectacle també es representa a Torroella, Palafrugell i Puigcerdà
Preu: 30, 25 i 10 €
Disponibilitat:

Prepara la teva funció

Si t'agrada aquest espectacle et suggerim...