Faemino y Cansado

17 veces
  • 2022

Qualsevol espectacle de Faemino y Cansado, des dels seus inicis, és un clàssic. Humor impossible de definir que congrega exèrcits de fidels

Qualsevol espectacle de Faemino y Cansado, des dels seus inicis, és un clàssic. Humor impossible de definir que congrega exèrcits de fidels

  • Grans èxits
  • Humor absurd
  • Sentit de la vida

Faemino y cansado, gira 2022

Faemino y Cansado arriba a Temporada Alta per a fer-nos riure com mai amb el seu humor tan particular i irreverent. Qualsevol espectacle de Faemino y Cansado, des dels seus inicis, és un clàssic, protagonistes d’un humor impossible de definir que congrega a exèrcits de fidels. Ara, arriben a l’Auditori de Girona amb el seu últim espectacle teatral “17 veces”. Probablement, aquesta sigui una de les obres més rupturistes de la seva trajectòria en què es llancen al buit fent el que els dona la gana.  

Fa un temps enrere, nenes i nens es plantaven davant del televisor i La bola de cristal i creixien amb els gags de Pablo Carbonell, Pedro Reyes i un duet de còmics igual d’inclassificable, mestres de l’humor absurd i quotidià, de la xerrameca que després d’un segon pensament ja no semblava una poca traça. Aquest duet encara volta pel món perseguit pels seus fidels i responen als noms artístics de Javier Cansado i Carlos Faemino.

Faemino y Cansado, dignes hereus d’una altra parella magistral com Tip i Coll. El seu humor és atemporal, àcrata, lliure de modes i noticiaris. Sempre es prenen el seu temps amb converses que potser se sap quan i com comencen, però mai on poden arribar. Qualsevol semblança amb la realitat serà aleshores pura coincidència. Adquireix ja les teves entrades per a Faemino y Cansado i gaudeix com mai de dos dels millors humoristes espanyols en un espectacle sense precedents. “17 veces” no deixarà a ningú indiferent. 

Fitxa artística

Fitxa artística

Creadors i intèrprets: Juan Carlos Arroyo (Carlos Faemino) i Javier Pozuelo (Javier Cansado)

 

www.faeminoycansado.com

Veure més
  • Espectacle patrocinat per:
+ Info

La programació de l’Auditori de Girona compta amb la col·laboració de 

14 d'octubre, 20:00
Durada: 1 h 30 min
Espectacle en castellà
Preu: 28 €
Disponibilitat:

Si t'agrada aquest espectacle et suggerim...