Moriu-vos (Instal·lació)

Oriol Casanovas Puigjané - Marta Garcia Cardellach

Dues mirades artístiques dels fotògrafs Oriol Casanovas Puigjané i Marta Garcia Cardellach

Una exposició de fotografies de gran format que recorre des de l’àmbit documental les problemàtiques amb què es troben els cossos vulnerables durant la vellesa: la desmemòria, la isolació i la indiferència social, el desarrelament familiar, la dependència, l’aïllament digital, la pèrdua d’autonomia, com també tot allò que fa que la vellesa sigui un moment vital indispensable i que li atorga significat: l’amor, la connexió amb l’entorn.

La mirada del fotògraf Oriol Casanovas situa els seus protagonistes en espais no hegemònics, pertorbadors, intensos, incompatibles, contradictoris o transformadors. Espais definits pel filòsof francès Michel Foucault com a “heterotòpics”, espais refugi, entesos com a mons inserits en un altre que fan de mirall d’allò que es troba fora.

I un espai inspirat en un peepshow que posa el focus en l’obscenitat de la vellesa. En allò que no volem veure perquè no ens és agradable o no ens hi reconeixem d’una manera natural. La fotògrafa Marta Garcia Cardellach explora les possibilitats de l’erotisme i el desig com a punts de fuga d’aquestes problemàtiques.

Fitxa artística

Fitxa artística

Fotògrafs: Oriol Casanovas Puigjané i Marta Garcia Cardellach

Veure més
10 de novembre, 20:00
Preu: Gratuït
Disponibilitat:

Si t'agrada aquest espectacle et suggerim...