Teatre de Salt

Teatre de Salt

Pl. Sant Jaume, 6 - 17190 Salt (Girona) T. +34 972 402 004
Girona i Salt

El Teatre de Salt és un emblemàtic espai cultural situat a la localitat de Salt, a les portes de Girona. Aquest teatre és reconegut per la seva història rica i la seva contribució a la vida cultural de la comarca.

El Teatre de Salt és un edifici emblemàtic que combina elements de l’arquitectura tradicional amb tocs contemporanis. Aquesta fusió d’estils reflecteix la seva evolució al llarg dels anys i la seva adaptació als canvis culturals i socials de la regió.

La programació del Teatre de Salt és àmplia i diversa, oferint una varietat d’espectacles que inclouen teatre, dansa, música, cinema i altres manifestacions artístiques. A més, acull espectacles professionals, produccions locals i col·laboracions amb altres institucions i companyies teatrals de renom.

A més de ser un espai per a l’art i l’entreteniment, el Teatre de Salt també actua com a centre de reunions i intercanvi cultural per a la comunitat local. Organitza tallers, conferències i altres activitats educatives i formatives per a públics de totes les edats, fomentant la participació i el creixement cultural.

Amb la seva atmosfera acollidora i la seva àmplia oferta cultural, el Teatre de Salt és molt més que un simple escenari; és un punt de trobada per a la creativitat, la reflexió i la diversió, que enriqueix la vida cultural de la comarca i promou la valoració de les arts escèniques.

 

On pots aparcar?

– Aparcament gratuït Parc del Rec Monar

– Aparcament gratuït Plaça President Lluís Companys

– Aparcament gratuït de l’Antiga Fàbrica Gassol

 

L'espai no té esdeveniments programats properament