Highlands

Mal Pelo
Presencial Icona
Presencial

La nova creació de Mal Pelo sobre l'espiritualitat, la foscor i la llum

L’última producció de Mal Pelo porta per títol Highlands i és l’espectacle que tanca Bach Project, la darrera entrega de la tetralogia sobre la música de Bach, que s’ha posat en diàleg amb la d’altres compositors com Ärvo Part, Haendel, Kurtag o Purcel. L’espectacle també compta amb textos adaptats per a l’escena de Nick Cave, John Berger i Erri de Luca; en alguns casos traduïts a català i en altres amb el seu text original.

En escena trobarem 15 intèrprets: un septet de ballarins, un quartet de corda i un quartet de veus. Highlands segueix el camí de recerca que es va començar amb el primer projecte, aprofundint en el llenguatge i oferint una proposta escènica. Aquest és un espectacle sobre la profunditat, la llum, el llenguatge del moviment i la sonoritat de la música en viu que parla de la passió de l’anhel de trobar aquest lloc inhòspit, salvatge i inabastable com és Highlands, la regió muntanyosa del nord d’Escòcia.

A la darrera edició de Temporada Alta es va poder veure la proposta escènica Inventions, un primer tast del que posteriorment ha acabat essent aquest muntatge.

Fitxa artística

Direcció: María Muñoz i Pep Ramis
Col·laboració en la direcció: Leo Castro, Federica Porello
Quartet de corda: Joel Bardolet, violí / Jaume Guri, violí / Masha Titova, viola / Daniel Claret, cello
Quartet de veus: Quiteria Muñoz, soprano / David Sagastume, contratenor / Mario Corberán, tenor / Giorgio Celenza, baix
Septet de ballarins: Pep Ramis, María Muñoz, Federica Porello, Zoltan Vakulya, Leo Castro, Miquel Fiol, Enric Fàbregas
Música: J. S. BACH               
Espai sonor: Fanny Thollot
Escenografia: Kike Blanco
Il·luminació: August Viladomat / Irene Ferrer
Vestuari: Carme Puigdevall i Plantés
Producció, promoció i distribució: Gemma Massó, Rita Peré, Eduard Teixidor
Coproducció: Mercat de les Flors, Théâtre de l’Archipel – Scène Nationale de Perpignan, Théâtre Garonne – Scène européenne de Toulouse, ICEC – Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Teatre Principal de Palma de Mallorca, Festival de Otoño i Temporada Alta
www.malpelo.org

Preu: A la venda: SETEMBRE 2021