Càpsules

Diversos autors
A distància Icona
A distància
  • 2020
  • A distància 2020

Píndoles d’arts escèniques  pensades  per als amants del teatre amb poc temps

Píndoles d’arts escèniques  pensades  per als amants del teatre amb poc temps

Presentem propostes fresques, variades i gratuïtes ideals per a aquells minuts d’espera, de viatge o, senzillament, de tranquil·litat. Un monòleg, una poesia, una coreografia, un curtmetratge… què et ve més de gust?

+ Info

AntivirusTAProjecte del festival sorgit durant les primeres setmanes de confinament. Ens hem posat en contacte amb artistes i companyies amigues del festival per demanar-los si els venia de gust enregistrar des de casa petites gravacions per compartir. Hi han participat Pere Arquillué, Vicky Peña, Sol Picó i Francesc Orella, entre molts altres artistes.  

Teatre en 3 minuts. Programa de dramatúrgia contemporània internacional en format de càpsules de vídeo creat conjuntament per l’Institut Ramon Llull, Temporada Alta, la Sala Timbre 4 (Buenos Aires) i la col·laboració de la Sala Verdi (Montevideo)S’han produït un total de 15 càpsules de vídeo, 10 fetes a partir de textos d’autors de Catalunya i Balears, i 5 d’autors argentins. Hi han participat Clàudia Cedó, Pau Miró, Llàtzer Garcia i Claudio Tolcachir, entre molts d’altres.  

Sin título, un curtmetratge de Gabriel Calderón

“No posar-li títol a la peça audiovisual que vam fer amb Grompone i Dahiana, no va ser ni accidental ni casual, sinó la nostra manera de no acabar el fet, de deixar-ho incomplet, fins i tot en el seu contingut interior, inconclús en la seva forma i força, ja que no és teatre, perquè el teatre és una altra cosa. Però vam voler evocar un ressò, un record sota una certa mirada si la veuen uns certs ulls.” Gabriel Calderón

 

Amb: Dahiana Méndez y Gabriel Calderón
Realización audiovisual: Miguel Grompone
Textos: Gabriel Calderón
Amb la col·laboració de: Sala Verdi

A distància
Contingut disponible durant tot el festival
Preu: Gratis

Si t'agrada aquest espectacle et suggerim...