Audiovisual TA

Diversos autors
A distància Icona
A distància
  • 2020
  • A distància 2020

Una selecció de l’obra audiovisual generada des de Temporada Alta

Una selecció de l’obra audiovisual generada des de Temporada Alta

El diàleg entre el teatre i el cinema ha estat una de apostes de Temporada Alta i, ara que ens acostem al 30è aniversari, hem volgut agrupar totes les obres generades durant aquests anys —en alguns casos premiades i amb projecció internacional— per compartir-les gratuïtament.   

Espots i curtmetratges inaugurals del festival.  Fa més de deu anys que el vídeo anual de presentació del festival, de la mà del cineasta Salvador Sunyer Vidal, ens ha permès anar generant una entitat audiovisual i conceptual pròpia que sovint ha estat reconeguda amb diferents premis nacionals i internacionals, com dos Grand Laus i un Laus d’Or d’associació ADG-FAD o un German Design Award al millor audiovisual.

The One Project.  Juntament amb Salvador Sunyer Vidal i Nanouk Films, impulsem aquest projecte que uneix cinema i arts escèniques: una proposta que consisteix a escollir un creador escènic jove però amb una trajectòria internacional consolidada perquè creï una peça audiovisual amb l’objectiu de generar un diàleg entre disciplines. 

  • The Missing Part  (2015), amb la companyia Baro d’Evel com a convidada, seleccionat per festivals i mostres de cinema d’arreu del món.   
  • Restos de cosas  (2018), poema fílmic sobre el pas del temps i les possibilitats dels nostres objectes personals amb el creador Xavier Bobés que s’ha pogut veure a festivals com el D’A Film Festival Barcelona.  

Migranland Documental dirigit per Salvador Sunyer Vidal sobre l’espectacle homònim d’Àlex Rigola, interpretat per ciutadans de Salt d’origen immigrant per donar veu a aquest col·lectiu.   

Temporada Alta: l’èxit de l’efímer.  Treball audiovisual de Mercè Sibina i Samuel Colomer, estrenat l’any 2018 i reconegut amb el Premi Carles Rahola de Comunicació Local 2015, que mostra el dia a dia del festival a partir d’entrevistes a directors, autors, programadors, periodistes i treballadors. 

A distància
Contingut disponible durant tot el festival
Preu: Gratis

Si t'agrada aquest espectacle et suggerim...