Bros

Romeo Castellucci
Presencial Icona
Presencial

Una proposta de Romeo Castellucci sobre la responsabilitat individual i col·lectiva

Romeo Castellucci torna a Temporada Alta amb un espectacle on un grup de persones anònimes, escollides en un procés previ a la representació, seran les protagonistes sense saber què passarà sobre l’escenari.

Bros escenifica una comissaria de policia en què es plantegen qüestions com la relació amb la llei, la responsabilitat individual i col·lectiva i la submissió. Els protagonistes, vestits amb uniforme policial, rebran ordres mitjançant uns auriculars que els facilitaran minuts abans de començar l’espectacle.

Aquests pseudoactors hauran de seguir totes les ordres que rebin, malgrat que siguin simples, complexes o contradictòries. L’objectiu de l’espectacle és aconseguir que encarnin una qualitat escènica que viu en el mateix moment en què es duu a terme una acció, i eliminar tota psicologia meditada per donar lloc a la veritable experiència, eliminant qualsevol improvisació calculada.

L’espectacle crearà una confrontació entre la determinació esquemàtica dels ordres i la indeterminació del temps que, de passada, comporta l’atzar i la inexperiència; inquietud i lluita per la constància. Comèdia i violència, cadascun d’ells reflex de l’altre.

Estrena a l’Estat espanyol

Fitxa artística

Creador i director: Romeo Castellucci
Música: Scott Gibbons
Dramatúrgia: Piersandra Di Matteo
Mottos: Claudia Castellucci
Ajudant de direcció: Filippo Ferraresi
Director tècnic: Eugenio Resta
Tècnic d’escena: Andrei Benchea
Tècnic de llums: Andrea Sanson
Tècnic de so: Claudio Tortorici
Vestuari: Chiara Venturini
Escultures escèniques i automatismes: Plastikartstudio
Realització de vestuari:  GraziaBagnaresi
Directora de producció: BenedettaBriglia
Ajudant de producció: Giulia Colla
Promoció i distribució: Gilda Biasini
Equip tècnic: Carmen Castellucci, Francesca Di Serio, GionniGardini, Eugenio Resta, Caterina Soranzo
Administració: MichelaMedri, Elisa Bruno, Simona Barducci
Consultoria econòmica: Massimiliano Coli
Coproducció: Kunsten Festival des Arts Brussels ; Printemps des Comédiens Montpellier 2021 ; LAC – LuganoArte Cultura; Maillon Théâtre de Strasbourg – Scène Européenne; Manège-Maubeuge Scène nationale; Le Phénix Scène nationale Pôle européen de création Valenciennes; MC93 Maison de la Culture de Seine-SaintDenis; Ruhrfestspiele Recklinghausen; Holland Festival Amsterdam; V-A-C Foundation; Triennale Milano Teatro; National Taichung Theate i Temporada Alta.
https://www.societas.es

Preu: A la venda: SETEMBRE 2021