Bérénice

Romeo Castellucci - Isabelle Huppert

Isabelle Huppert, per primera vegada, sota la direcció de Romeo Castellucci, protagonitza el clàssic de Racine

Isabelle Huppert, per primera vegada, sota la direcció de Romeo Castellucci, protagonitza el clàssic de Racine

Després de triomfar al Théâtre de la Ville de París i fer gira per Europa, el nou espectacle de Romeo Castellucci passarà per Temporada Alta. Revisitant el clàssic de la literatura francesa de Jean Racine, el prestigiós director italià compta, per primera vegada, amb l’actriu de fama mundial Isabelle Huppert com a protagonista.

En l’obra, Berenice, Titus (emperador de Roma) i Antoquius van més enllà de la trista història del triangle etern de l’amor i la política. Es tracta de la història d’una dona a punt de col·lapse, on les profunditats del silenci assoleixen el mateix volum rotund que la veu humana. Romeo Castellucci, un mestre de l’escena que engloba les arts de manera total en els seus muntatges, evoca aqui efectes sonors i visuals per acompanyar l’actuació d’Isabel Huppert, com a força central i terrestre. En un regne de la fantasmagòria, habitat per figures espectrals, apareix una icona, perquè això és, efectivament, la quintaessència del teatre.

Fitxa artística

Fitxa artística

Concepció i direcció: Romeo Castellucci
Un monòleg lliurament inspirat en Bérénice de Jean Racine

Intèrprets: Isabelle Huppert, Cheikh Kébé, Giovanni Manzo i la participació de dotze persones locals
Música: Scott Gibbons
Vestuari: Iris van Herpen
Vestuari: Chiara Venturini
Maquillatge i perruqueria: Sylvie Cailler i Jocelyne Milazzo
Escultures i automatismes escènics: Plastikart Studio Amoroso et Zimmermann

Producció: Ciutat Europea del Teatre (Montpellier) i Societat Romeo Castellucci
Coproducció: Teatre de la Ville de París, Comédie de Ginebra (Suïssa), Teatres de la Ville de Luxembourg, deSingel International Arts Center (Bèlgica), Teatre de Nàpols – Teatre Nacional (Itàlia), Thalia Theater (Hamburg), Onassis Stegi (Grècia), Trienal de Milà (Itàlia), National Taichung Theater (Taïwan), Holland Festival, LAC, Lugano Arte e Cultura (Suïssa), TAP – Théâtre Auditorium de Poitiers, La Comédie de Clermont-Ferrand (França), Teatre Nacional de Bretanya, Yanghua Theatre (Xina) i Temporada Alta

Amb el suport de la Fundació Corporativa Hermès

Veure més
Preu: Pròximament a la venda