Un públic total de 59.299 persones amb un 94,4% d’ocupació als espectacles de sala

Tanquem la 27ena edició del Festival, que ha presentat 96 propostes, amb un balanç positiu pel que fa als espectadors i ocupació. Temporada Alta es reafirma com un dels grans expositors de les arts escèniques tant al país com a nivell internacional. Des de fa anys apostem per programar grans noms internacionals (enguany 20 propostes de directors com Thomas Ostermeier, Oskaras Korsunovas, Alain Platel, Jan Lauwers, Stefan Kaegi o Jan Fabre) al costat dels artistes més importants de casa nostra (Àlex Rigola, Agnès Mateus, Ivan Benet, Carlota Subirós, La Calòrica o Carol López) oferint un gran nombre d‘estrenes (46) i actuant com un dels pols de producció més importants del Sud d’Europa amb 28 espectacles coproduits en aquesta edició, 18 dels quals ja tenen garantida gira aquest 2019.

Amb els anys Temporada Alta també ens hem convertit en un punt de trobada per a professionals de referència interncaional. La Setmana de Programadors acull 92 programadors de 12 països diferents.

Pel que fa als espectadors enguany han assistit 48.825 persones als espectacles de sala, xifra que representa un 94,4% d’ocupació, que en total suposa 2.648 espectadors més respecte el 2017 i un increment del 4% en l’ocupació. En total, s’han presentat 96 espectacles i s’ha arribat a les 228 funcions, perquè la gran demanda d’entrades ha obligat a afegir 23 funcions addicionals, un totald e 5.657 noves entrades a la venda. La xifra total de participants a Temporada Alta s’eleva a les 59.299 persones si, als espectadors de sala hi sumem els assistents a les activitats complementàries (3.552) i els participants al projecte A Tempo (6.206).

  • Consulta l’infografia amb totes les dades del balanç de tancament
  • Mira el vídeo resum del Festival