El Premi BBVA de teatre ha fet públics els finalistes de l’edició 2019

El 19è premi BBVA de teatre ha fet públics els espectacles finalistes del concurs. Són Laika, de Xirriquiteula Teatre; A.K.A. de Flyhard Produccions; Apocalypse uploaded: La transhumanització de les abelles de la companyia LAminimAL Teatre, i Othello, de Les Antonietes Teatre. L’obra guanyadora es podrà veure a la propera edició de Temporada Alta.

Les obres finalistes es podran veure en quatre teatres, a Manlleu, Tàrrega, Martorell i Valls, durant els caps de setmana d’abril i el veredicte del premi es donarà a conèixer el 13 de maig al teatre l’Atlàntida Vic. El premi BBVA està promogut per  Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA CX i té com a principal  finalitat donar suport a les creacions teatrals, incentivar la creativitat i l’ofici i vetllar per la difusió dels espectacles guanyadors. El guardó garanteix una gira per Catalunya valorada en 20.000 euros (5 representacions incloent la participació al Festival)

El jurat d’enguany estarà format per Laura Iglesias, com a representant de Temporada Alta; Marta Crespi, programadora de L’Atlàntida de Vic; Pep Planas, actor i representant de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya; Sergi Pompermayer, dramaturg i director d’escena, i Joan Roura, actor i director del premi BBVA de teatre.