< Juny >

Temporada Alta convoca el Ier Concurs Instagram

Ets un “iger”? Aprofita el Festival per convertir-te en un observador de primera fila

 

Ja has descobert les possibilitats fotogràfiques que t’ofereix Instagram i comparteixes les teves “obres” amb altres usuaris? Si és així, no et pots perdre el Ier Concurs Instagram de Temporada Alta.

Un Festival d’arts escèniques és una oportunitat única per a la fotografia artística i immediata. Cada setmana arriben companyies que s’instal·len a la ciutat, ocupen els teatres i finalment ofereixen la seva creació als espectadors. Ni els mòbils, ni les càmeres poden entrar a la funció però al voltant de la posada en escena es produeixen moltes imatges que ens ajudaran a fer-nos una idea del que passarà a dalt l’escenari:

– Ets tècnic i participes en algun dels muntatges? Envia’ns pistes fotogràfiques del què passarà a la funció

– Ets un espectador i arribes aviat al teatre? Quin ambient es respira? Informa’ns gràficament del que està a punt de succeir!

– Passeges per Girona i descobreixes que hi ha un Festival a la ciutat? Com te n’has adonat? Publica una fotografia de la teva troballa.

– Entren dos camions a la Plaça del Vi, van al Teatre Municipal? Munten un espectacle? Descobreix-ho i envia’ns una imatge…

Pensa que hi ha més de 200 persones implicades amb el festival, entre artistes, escenògrafs, directors, tècnics, assistents de sala, producció… Segur que es belluguen i fan de Girona i Salt una ciutat més cultural que mai. Descobreix aquelles escenes que a vegades passen desapercebudes però que són vitals per a la funció. Mostra’ns “l’altra cara del festival”

Et convidem a fer volar la teva imaginació. Participa al I Concurs Instagram de Temporada Alta. Només cal que etiquetis la teva fotografia amb el hashtag #temporadaalta a Instagram. Les fotografies guanyadores rebran dues entrades per a veure Nit de Reis de la companyia Propeller.

La lletra petita del concurs

– No és permès fer fotografies a les sales una vegada començada la funció. Per tant no entraran a concurs les imatges que s’hagin fet durant la representació de l’espectacle

– Cal que totes les fotografies que es pengin a Instagram tinguin el hashtag #temporadaalta

– El guanyador s’anunciarà el dia 5 de desembre a través de la xarxa social: es publicarà un comentari a les fotografies guanyadores informant si han rebut el primer, el segon o el tercer premi

– Una vegada els guanyadors s’hagin informat caldrà que es posin en contacte amb nosaltres al correu electrònic comunicacio@bitoproduccions.com per poder fer-los l’entrega del premi.

– Així mateix, tots els participants autoritzen a Temporada Alta a poder utilitzar les seves fotografies (mencionant la seva autoria) als canals de comunicació i altres plataformes que es considerin apropiades amb finalitats divulgatives sense una necessària relació amb el concurs i sense rebre cap contraprestació a canvi.