< Juny >

Creació contemporània a Temporada Alta

11 propostes en 4 dies (del 22 al 25 de novembre)

 

Formen part d’aquesta programació onze espectacles de creació contemporània: quatre estrenes absolutes de companyies i  artistes i cinc estrenes a l’Estat espanyol o Catalunya de propostes d’artistes reconeguts internacionalment. Es tracta d’una combinació d’espectacles de gèneres diversos (dansa, teatre de text, creació, teatre en espais no convencionals…).

Entre els muntatges estrangers hi podem trobar Ping Pang Qiu d’Angélica Liddell, que s’estrena al nou espai d'El Canal. Una altra de les propostes és Play de Sidi Larbi Cherkaoui i Shantala Shivalingappa que es presenta per primer cop a l’estat espanyol; Nowhere and Everywhere i Films by William Forsythe del coreògraf William Forsythe  i MAZÙT de Baró d’Evel Cirk Cia.

Pel que fa als muntatges de creació catalana, es pordà veure Big Berberecho (La gran Escopinya) de Jordi Oriol i Oriol Vila, Band de la companyia de dansa Mal Pelo o Nueva Marinaleda d’Ernesto Collado.

Finalment, i per primera vegada, el cicle incorpora tres espectacle de jove dansa contemporània que pertanyen al projecte #FF80, organitzat per Temporada Alta i el Centre de Creació El Graner: Streaptease + Bomberos con grandes mangueras de Pere Faura, Solos Bach & Gold de Albert Quesada i Encontre de Laly Ayguadé.