< Juny >

El destacat coerograf W. Forsythe presenta un muntatge amb un sol intèrpret que balla entre pèndols durant tres hores

William Forsythe presenta Nowhere and Everywhere at the Same Time  a la Factoria Cultural Coma Cros. Un muntatge obert i gratuït que permetrà als espectadors passejar-se per l’espai, entrar i sortir lliurament i gaudir d’aquest espectacle en què Brock Labrenz balla ininterrompudament durant 3 hores.

 El ballarí explora el potencial  cinètic de l’espai: s’enreda amb els pèndols, els mou amunt i avall o els fa gronxar en un moviment  que poc a poc perd força per la inèrcia, donant cos a un espai de la ment .

En un altre espai de la mateixa Factoria els espectadors podran completar la seva visita amb el visionat de dos dels DVD més famosos deW. Forsythe: Solo (és una performance acompanyada de sons d’ambient i una composició de Thom Willems) i Lectures from Improvisation Technologies (consisteix en uns seixanta capítols de vídeo on Forsythe demostra els principis essencials del seu llenguatge motor).

Els tres muntatges es presenten de manera simultània per tal de facilitar el recorregut de l’espectador que, de manera lliure i gratuïta, es podrà passejar pels diferents espais de la Coma Cros de 17 a 20h.

William Forsythe és un coreògraf nord-americà ( guanyador del Lleó d’Or a la Trajectòria Professional l’any 2010),  que va redefinir els codis del ballet al cor d’Europa. Després de vint anys al capdavant del Ballet de Frankfurt, des de 2005 Forsythe dirigeix la  companyia que porta el seu nom.