< Juliol >

Temporada Alta, a Madrid

Aquest dijous, 26 de setembre, hem presentat la programació del Festival a Madrid en un acte organitzat conjuntament amb el Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

L’acte de presentació ha servit per donar conèixer la programació d’aquest any, que comença el 6 d’octubre i s’allargarà fins al 9 de desembre. Aquest any des de Temporada Alta fem una aposta per espectacles que conviden a la reflexió i a repensar d’on venim, on som i quins són els reptes de futur que ens hem de plantejar com a societat. En aquesta nova oportunitat per apropar el teatre, la dansa, el cine o la música a tothom, hem  escollit obres que reviuen textos universals de Shakespeare, Pinter, Lorca, Zweig, Walser, o dels clàssics catalans Bertrana, Rodoreda i Verdaguer.

Thomas Ostermeier, Alessandro Serra, Dada Masilo, TG Stan, Tiago Rodrígues o Oskaras Korsunovas, són alguns dels noms destacats dels prop de 20 espectacles internacionals. D’entre les coproduccions, n’hi ha amb dramaturgs i directors de gran projecció, com la brasilera Christiane Jatahy o Angélica Liddell i Àlex Rigola.

A l’acte, hi ha estat presents diversos mitjans de comunicació de l’Estat espanyol que donaran cobertura del Festival durant els més dos mesos de programació, on de nou es podran veure grans noms de l’escena del país i internacional.