< Maig >

Tot el que has de saber abans d’accedir als espais!

Tens entrades per venir a Temporada Alta? Et donem alguns consells perquè  la teva experiència sigui un èxit!

Intenta arribar-hi amb temps!

  • Com arribar-hi

Consulta la pàgina web d‘espais del Festival que conté enllaços a Google Maps que et facilitaran la mobilitat i l’accés. Si cliques sobre cada mapa, hi veuràs indicats els aparcaments més propers als principals escenaris del Festival (Teatre Municipal de Girona, Teatre de Salt, La Planeta, Auditori de Girona i El Canal). Mira d’arribar amb temps! Tots els espais, menys el Teatre Municipal de Girona, obren portes 1 hora abans de l’esdeveniment. Aquest any, el Teatre Municipal obrirà només mitja hora abans perquè no hi haurà servei de bar. 

  • Planifica el teu viatge 

Diferents maneres i transports per arribar a Girona des de diferents punts del territori. Si vens de fora has de conèixer els nostres descomptes en aparcament.

  • Has perdut la teva entrada?

No trobes la teva entrada? Només cal que accedeixis a la teva zona personal amb el nom d’usuari (correu electrònic) i la contrasenya. Allà hi trobaràs les teves compres i podràs imprimir-les o descarregar-les al mòbil. Cada entrada és única. Si l’has imprès o te l’has descarregat més d’una vegada, tan sols una et donarà accés al recinte.

Accés ràpid a les sales

  • Ei, tingues les entrades a mà!

No cal que imprimeixis l’entrada. Tens l’opció de descarregar-la al mòbil. Tant si la portes de manera física o te l’has descarregat, tingues-la a punt  a l’hora d’accedir al recinte.

  • Has utilitzat algun descompte?

Si has adquirit la teva entrada amb algun descompte recorda tenir a mà el document que acrediti la teva condició (carnet de biblioteques, carnet jove, DNI…). Es fan controls a l’entrada de l’esdeveniment i se’t pot sol·licitar aquesta acreditació.

  • Tens o ets l’acompanyant d’algú amb mobilitat reduïda?

Consulta els espectacles que es fan en recintes que presenten alguna dificultat d’accés o bé per les característiques del propi espectacle o bé per les característiques d’accés.

Quina normativa has de tenir en compte?

No es pot entrar menjar ni beguda dins les sales. El mòbil ha d’estar apagat i que no es poden fer fotos ni vídeos en el transcurs dels espectacles. L’incompliment d’aquestes normes bàsiques de funcionament podria suposar l’expulsió del recinte.

Pensa que si arribes tard només podràs accedir a la sala a la mitja part, en cas que n’hi hagi. És probable que se t’assigni un seient diferent al de la teva entrada. En qualsevol cas, sempre cal consultar al personal de sala.

Per últim, recorda que en alguns dels espectacles i concerts del Festival és demana que els menors vagin acompanyats d’adults o bé que portin una autorització concreta. Has de portar els documents d’accés que es demanin en cada cas, els pots consultar a la fitxa del web del Festival de cada espectacle

Altres preguntes freqüents

Els menors han de pagar entrada? Si no puc assistir a l’espectacle, què puc fer? Puc comprar una entrada que no sigui per a mi?… Les preguntes més recurrents estan ara on.line a la secció de Preguntes Freqüents